Exerciţii cu mingea de fitness pentru un abdomen plat. Video

O minge de fitness e tot ce-ţi rebuie pentru un antrenament complet al abdomenului. Vezi cum să obţii un abdomen plat la tine acasă folosind mingea de fitness!

De ce să foloseşti mingea de fitness

Mingea de fitness, folosită mai întâi de kinetoterapeuţi pentru recuperarea pacineţilor cu răni la probleme ortopedice, a intrat rapid în sălile de fitness fiindcă face orice antrenament mai eficient. De ce ar trebui să foloseşti o minge de fitness, când poţi lucra foarte bine şi pe o suprafaţă plată? Pentru că instabilitatea unei mingi îţi forţează corpul să folosească mai mulţi muşchi pentru menţinerea echilibrului. De obicei, cu mingea de fitness se lucrează în special muşchii abdomenului şi ai spatelui. În plus, ea te ajută să-ţi dezvolţi echilibrul.

Antrenament pentru abdomen plat cu mingea de fitness

Urmăreşte clipul de mai jos pentru a vedea cum să foloseşti mingea de fitness în antrenamentul pentru abdomen. Ai nevoie de numai 12 minute de câteva ori pe săptămână ca să capeţi în scurt timp un abdomen plat, iar o minge de fitness costă de la câteva zeci de lei până la 100 de lei, în funcţie de magazin.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Sănătate
Vă recomandăm: