Exatlon 13 februarie. Eliminare neașteptată

Exatlon din 13 februarie a venit cu o eliminare la care puțini se așteptau. Încă un concurent a părăsit concursul difuzat de Kanal D.

Exatlon 13 februarie: eliminarea serii

Exatlon 13 februarie a uimit publicul cu o eliminare neașteptată. Nominalizații pentru eliminare au fost trei concurenți din echipa Faimoșii: Flo, Ionuț Oncescu și Diana Bulimar. Flo a fost propus pentru eliminare de Cătălin Cazacu, acesta fiind omul săptămânii din echipa sa după ce a câștigat cele mai multe puncte pentru Faimoși. Vladimir Drăghia, concurentul care a câștigat imunitatea în ediția de duminică, a propus-o pentru eliminare pe Diana Bulimar. Cât despre Ion Oncescu, acesta a fost propus spre eliminare de către echipă.

Concurentul care a părăsit concursul la Exatlon 13 februarie a fost Flo (Florian Șendroiu). El este al treilea concurent din echipa Faimoșii care părăsește concursul. Au mai plecat acasă în edițiile trecute ale Exatlon Anda Adam și Claudia Pavel.

exatlon 13 februarie echipa razboinicii

Exatlon 13 februarie: concurenții s-au luptat pentru casă

La Exatlon din 13 februarie, înainte de a afla cine va pleca acasă, concurenții s-au luptat pentru casă și confort. Faimoșii au câștigat proba cu scorul de 10-5, astfel că vor locui pentru câteva zile în casă. Ei au câștigat și un masaj.

Ediția Exatlon din 13 februarie a adus și un moment inedit. După probă, Giani Kiriță i-a cântat La mulți ani fiului său acompaniat de ceilalți concurenți. Fiul fostului sportiv a împlinit 15 ani în ziua filmărilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: