Eve concertează vineri, în Bucureşti

Cântăreaţa de muzică hip-hop, Eve, concertează vineri, într-un club bucureştean, au anunţat organizatorii evenimentului. Artista a vândut peste 7 milioane de albume.
Concertul va avea loc în Turabo Society Club, iar preţul unui bilet este de 20 de lei.

Eve şi-a lansat primul album solo, intitulat "Let There Be Eve… Ruff Ryders’ First Lady", în 1999. Acesta a debutat pe locul întâi în Top Billboard 200, fiind pentru a doua oară când o artistă atinge această performanţă.

Cel de-al doilea album al artistei a apărut pe piaţă în anul 2001 şi a prezentat hiturile "Who’s That Girl" şi "Let Me Blow Ya Mind", realizat în colaborare cu Gwen Stefani, recompensat cu un premiu Grammy.

Nici albumul "Scorpion" nu a fost trecut cu vederea. Acesta a debutat pe locul al patrulea în Top Billboard 200 şi a fost premiat cu Discul de Platină.
Cel de-al treilea album al carierei sale, "Eve-Olution", avea să+i aducă acesteia discul de aur, în vara anului 2002.

Cantăreaţa a avut colaborări cu artişti precum Jay-Z, Mary J. Blige, Sean Paul, Damian & Stephen Marley, şi s-a lansat, totodată, şi în lumea modei, odată cu lansarea propriei linii de îmbrăcăminte, intitulată "Fethis".

Câştigătoare a premiului Grammy, actriţă şi prezentatoare tv, Eve Jihan Jeffers s-a născut în Philadelphia, pe data de 10 noiembrie 1978.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: