Ethan Hawke

Cunoscut din filme ca “Gattaca” sau “Training Day”, Ethan s-a născut pe 6 noiembrie 1970. Părinţii săi erau studenţi la Universitatea din Texas când l-au avut şi s-au despărţit când Ethan avea 3 ani.

A intrat în cinematorgafie încă din liceu, de exemplu în superbul film “Societatea poeţilor dispăruţi”, cu Robin Williams. Ethan avea atunci doar 19 ani. A jucat într-o mulţime de filme, inclusiv “Hamlet”, pentru care s-a pregătit intens, refuzând totuşi să îşi fabrice un accent britanic de tip Shakespeare.

Este de asemenea regizor, scriitor şi producător. A fost căsătorit timp de 6 ani cu Uma Thurman cu care are doi copii: Maya şi Levon. După despărţirea de Uma în 2004, Ethan a rămas cu Ryan, fosta dădacă a copiilor lui. S-a căsătorit cu ea in 2008, cu o lună înainte ca aceasta să-i dăruiască la rândul ei o fetiţă, Clementine Jane.

Mama lui Ethan, Leslie, trăieşte în România unde se ocupă de caritate în sprijinul copiilor orfani. E de asemenea strict vegetariana şi o luptătoare pentru drepturile animalelor.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: