Era într-un supermarket, când o femeie a început să țipe la casier. Urmarea este impresionantă

De Amelia Matei pe 08 noiembrie 2017
Paige Yore, o tânără în vârstă de 25 de ani din Colorado, a fost martora unui incident pe care nu îl va uita prea curând, în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket.

Paige stătea la coadă la casa de marcat pentru a plăti produsele cumpărate, când a observat atitudinea agresivă a unei cliente față de casier. Femeia a povestit întreaga întâmplare pe o rețea de socializare, unde s-a viralizat instant:

„Casierul era un băiat foarte tânăr, cred că nu avea mai mult de 16 ani. Se descurca foarte greu: nu îşi amintea codurile de la casa de marcat, nu era atent, ofta încontinuu. La un moment dat, femeia care se afla la coadă în fața mea m-a întrebat: <Oare ce s-a întâmplat cu el? Ce o fi păţit de dimineaţă de are o zi atât de proastă?>.

Înainte să apuc să zic ceva, femeia a început să țipe la el: <Eşti groaznic, nu te pricepi deloc la relaţia cu clienţii! Nu înţeleg cum ai fost angajat aici?!> Era din ce în ce mai nepoliticoasă cu băiatul, așa că până la urmă i-am spus să îl lase în pace, fiindcă era clar că băiatul avea o zi grea.

Casierul a izbucnit în lacrimi, apoi a venit spre mine și m-a îmbrățișat. Pângea în hohote și l-am îmbrățișat și eu, deși mi se părea un pic ciudat ce se întâmplă. I-am spus <Totul va fi bine, linişteşte-te. Cu toţii avem şi zile proaste>. Apoi el mi-a răspuns: >.I-am oferit totți banii pe care îi aveam la mine în ziua aceea, iar el mi-a mulțumit minute în șir.

Cu toţii trecem prin diverse experienţe dure în viaţă. Unele zile pot fi cu adevărat groaznice. Dar trebuie să fim recunoscători că suntem în viaţă. Tratează-i pe cei din jur aşa cum ţi-ai dori să fii tratat şi tu. Nu intra cu bocancii în viaţa cuiva, pentru că nu ştii prin ce trece”, fost mesajul femeii pe rețeaua de socializare.

Citește și – Era însărcinată și servea la mese, dar o simplă notă de plată i-a schimbat viața

Citește și – Cum a reacționat un bunic, după ce nepotul râzgâiat a început să țipe în magazin

Foto – Shutterstock

 

Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița

Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița