Era entuziasmată că urma să se căsătorească, dar și-a pierdut părul chiar înainte de nuntă

Fiecare viitoare mireasă își face griji cu privire la lucrurile care ar putea să nu meargă bine în ziua cea mare, dar pentru coafeza Ellie Baker cel mai terifiant gând era că va fi o mireasă cheală.

Citește și – Motivul emoționant pentru care o mireasă a purtat o rochie din parașută în ziua nunții

Cu doar câteva luni înainte de nuntă, femeia în vârstă de 35 de ani a început să își piardă părul, așa că s-a dus de urgență la medic, unde i s-a spus că nu are niciun motiv de îngrijorare. Cu toate acestea, Ellie pierdea din ce în ce mai mult păr.

„Eram foarte entuziasmată în legătură cu nunta, dar într-o dimineață, după ce am ieșit de la duș, logodnicul meu Daniel a observat că îmi lipsește o porțiune de păr, de mărimea unei monede”, povestește femeia în vârstă de 35 de ani și mamă a trei copii.

„Sunt coafeză, așa că știu câte ceva despre pierderea părului și am început să îmi fac griji. Doctorul mi-a spus că este un lucru normal, dar după câteva săptămâni întreaga casă era acoperită de părul meu. Copiii se plângeau că găseau fire de păr în ceaiul lor, iar Daniel era nevoit să își curețe părul meu de pe el în fiecare dimineață. Trebuia să mătur casa în fiecare zi și să desfund scurgerea de la cabina de duș de fiecare dată când mă spălam”, a mai spus Ellie Baker.

femeie-care-cheleste

În scurt timp, femeia avea tot mai multe zone lipsite de păr în cap și s-a dus din nou la medic. A fost diagnosticată cu alopecia areată, o boală dermatologică caracterizată prin căderea părului, zonele lipsite de păr având forma rotundă sau ovală.

„Nu voiam să fiu o coafeză cheală, dar mai ales nu voiam să fiu o mireasă cheală”, explică Ellie.

Pentru că mai erau doar câteva săptămâni până la nuntă, femeia a apelat la ajutorul unei colege, Chelsea Woodrow, pentru a-i masca porțiunile lipsite de păr. Woodrow i-a atașat extensii de păr lui Ellie și nimeni nu a observat în ziua nunții problema cu care se confrunta mireasa.

Acum, Ellie Baker s-a vindecat aproape complet și a deschis o fundație pentru a-i ajuta pe cei care își pierd părul din cauza alopciei sau a cancerului.

Citește și – O bătrânică vizita un muzeu când și-a văzut fotografia pe un jurnal de război. A izbucnit în lacrimi după ce l-a citit

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: