Era devastată după moartea soțului, când a primit un telefon de la fiul ei. De atunci, viața ei s-a schimbat complet

Timp de 20 de ani, Carla Brooks, o femeie din Kamas, SUA,  și-a îngrijit cu mult devotament soțul rămas paralizat în urma unui accident vascular. I-a fost alături zi de zi până ce bărbatul s-a stins din viață.

Acest eveniment a dărâmat-o pe Carla, care se simțea  complet neputincioasă fără soțul său. Însă fiul lor, Barton, a avut o idee, care i-a schimbat definitiv viața femeii. Acesta și-a invitat mama într-o călătorie prin 20 de țări din Europa. Altfel spus, câte o destinație pentru ficare an în care l-a îngrijit pe Karl cu atâta dragoste și devotament.

Lui Barton i-a venit această idee după ce a răsfoit un album de fotografii al mamei sale, pe care aceasta îl ținea ca să își aducă aminte de o călătorie în Europa pe care a făcut-o în 1962. Apoi și-a dat seama că acesta ar fi cadoul perfect pentru a recompensa sacrificiul pe care mama lui l-a făcut timp de două decenii.

„Am sunat-o într-o zi și am întrebat-o pur și simplu: <Ce faci azi?>,  iar ea mi-a răspus: <Nu știu, o să trag un pui de somn sau o să merg în vizită la niște prieteni>. Apoi, i-am spus că vom călători la Paris și a fost foarte entuziasmată, dar ceea ce nu știa era că vom călători luni întregi. Nu numai la Paris, dar și la Barcelona, ​​Londra și Roma într-o mare aventură pentru a compensa faptul că de-a lungul anilor că ea și-a dedicat viața tatălui meu bolnav”, a explicat Barton.

Barton a spus că această excursie nu este doar o modalitate de a o ajuta pe mama lui să depășească pierderea soțului, dar este și un mijloc de a-și arăta recunoștința față de ea pentru toți anii de dăruire pentru tatăl lui.

Citește și – Povestea emoționantă a tinerei care a fost diagnosticată cu cancer. Ce a făcut în doar 13 zile

Citește și – Ce surpriză i-a făcut o mireasă bunicii ei

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: