Era devastat de moartea pisicii sale. Un bilet găsit în zgarda celeilalte pisici l-a impresionat

Să pierzi un animal nu este foarte ușor. Un bărbat era devastat de moartea pisicii sale, Bear și a descoperit că nu era singurul căruia acest animal îi aducea fericire și nu era singurul care îi simțea lipsa.

În luna februarie, Scott Ewels a primit o veste proastă. Bear a fost lovit de o mașină și nu a supraviețuit.

Pisica era obișnuită să stea afară, alături de fratele ei Teddy. Cei doi erau liberi să părăsească locuința când voiau și să se întoarcă atunci când voiau să mănânce sau să doarmă în casă. Ce nu știa Scott, era faptul că cei doi frați își făcuseră un prieten printre vecini.

La două săptămâni de la moartea lui Bear, Teddy a intrat în casă și avea atașat de zgardă un bilet. Biletul l-a înduioșat pe Scott.

“Pentru stăpân. Sunt vecinul dumneavoastră de la numărul 4. Sunt și cel mai bun prieten al celor două pisici ce vă aparțin. Vin în camera mea în fiecare zi. Dar, una dintre ele, cea mai mare a dispărut de vreo două săptămâni. Sunt îngrijorat. E o pisică frumoasă și iubitoare. Sper că e bine.”

Scott a declarat presei că i-a scris imediat vecinului său și i-a explicat că Bear murise. Se bucura că Bear a adus bucurie și în viața altcuiva. Acesta i-a trecut adresa sa de e-mail și a primit în schimb poze cu cele două pisici în timp ce se aflau în apartamentul vecinului.

Scott Ewels a descoperit, mai târziu cine era vecinul său, o studentă taiwaneză ce mergea la o universitate din apropiere. Aceasta își petrecea timpul în camera sa, studiind pentru lucrarea de licență. De fiecare dată când pisicile o vizitau, aceasta le citea pasaje întregi din lucrarea ei.

Scott și vecina sa au devenit prieteni. Scott iubește pozele făcute de vecina sa pisicilor sale și adoră poveștile care descriu aventurile lor atunci când nu erau acasă.

Sursa foto 123rf

Citește și O fetiță i-a scris un e-mail adorabil veterinarului când a observat că pisica ei a băut lapte cu căpșuni

Citește și O pisică s-a întors acasă cu un bilet misterios ascuns în zgardă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: