Elena Udrea are o relaţie „bună” cu Maria Băsescu

De Cristina Popa pe 12 ianuarie 2010

Pentru prima dată în direct la OTV, luni seară, Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a făcut câteva „dezvăluiri incendiare”… nu doar din politică.
După zeci de episoade cu Elodia sau Magda Ciumac şi după apariţiile lui Traian Băsescu la una dintre cele mai blamate posturi de televiziune din România, Elena Udrea îi calcă pe urme şefului statului şi, pe 11 ianuarie, timp de două ore şi jumătate a trecut şi ea la „dezvăluiri incediare”.

Pe lângă subiectele politice dezbătute împreună cu gazda postului OTV, actualul Ministru al Turismului şi Dezvoltării Regionale a fost nevoit să răspundă tuturor întrebărilor, mai mult sau mai puţin incomode, pe care moderatorul şi telespectatorii i le-au adresat pe parcursul emisiei.

Profitând de prezenţa doamnei Udrea, în premieră în garsioniera sa extinsă, fără menajamente sau reţineri, Dan Diaconescu a încercat să afle cât mai multe detalii şi despre  femeia din spatele politicianului.

De la întrebări legate de preferinţele personale în materie de modă şi frumuseţe, la relaţiile amoroase pe care le-a avut înainte de căsnicie sau cele pe care le are cu familia prezidenţială, cu tact şi diplomaţie Elena Udrea a fost nevoită să găsească un răspuns prompt de fiecare dată.

Stilul Elena Udrea

Astfel, dacă în ceea ce priveşte parfumurile, deşi în momentul de faţă foloseşte Jasmine Noir de la Bvlgari, soţia omului de afaceri Dorin Cocoş nu are un brand preferat, în ceea ce priveşte hainele de firmă, doamna ministru răspunde sec: „nu am o pasiune pentru ceva anume”.

Mai mult, cu jumătate de gură, vine şi cu un îndemn de reorientare către bradurile autohtone, menţionând că pe viitor îşi propune să achiziţioneze pantofi „made in Romania”.

Relaţii amoroase

La capitolul viaţă afectivă, subiectele abordate de către Diaconescu au presupus viaţa înainte şi după căsătoria cu omul de afaceri Dorin Cocoş.

Astfel, dacă în perioada studenţiei nu prea a avut timp de iubire, niciuna dintre fostele sale relaţii nefiind semnificativă după părerea Elenei Udrea, întrebată dacă şi-a înşelat soţul vreodată, aceasta a replicat: „Nu, domnule Diaconescu, nu mi-aş permite nici măcar să glumesc pe această temă.”

Despre familia Băsescu

Cât despre familia Băsescu, doamna ministru a precizat cu entuziasm că este mai apropiată de fiicele preşedintelui. Cu Maria Băsescu are o relaţie… „bună”, iar în ceea ce-l priveşte pe şeful statului, Udrea este categorică: „Pe Băsescu nu l-am privit niciodată ca bărbat!”.

Printre  alte „dezvăluiri incendiare” făcute ieri de către politician în faţa lui Dan Diaconescu şi a telespectatorilor, se numără şi plăcerea de a interacţiona cu simpatizaţii şi contestatarii săi prin intermediul blogului personal, lipsa de timp şi interes pentru emisiunile posturilor de televiziune autohtone, dar şi intenţia de a scrie o carte despre campania electorală care abia s-a încheiat în 2009.

Foto: Arhivă Ringier

Melania Medeleanu este însărcinată. Fosta prezentatoare TV a făcut prima declarație

Melania Medeleanu este însărcinată. Fosta prezentatoare TV a făcut prima declarație