Carmen Brumă, goală în spumele mării

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 13:53

Pe coperta numărului de septembrie al revistei UNICA o puteţi admira în toată splendoarea pe Carmen Brumă, care a dat lovitura pe piaţă cu cartea şi DVD-ul „3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă” – pachet ce se distribuie împreună cu Unica la preţul de 19,99 lei!
În Unica de septembrie, Carmen Brumă este protagonista unei şedinţe foto spectaculoase, desfăşurate la mare, care îi pune în evidenţă toate atuurile fizice, obţinute cu sport şi dietă. Şi pentru că toată lumea ar vrea să arate ca ea, vedeta e generoasă şi împărtăşeşte tuturor „secretul”. Carmen a pus cap la cap toate regulile pe care le-a urmat ea însăşi pentru a ajunge la froma fizică de invidiat de astăzi şi a scos pachetul „3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă” (editura Coreus)  de care e foarte mândră, dar al cărei success a lăsat-o efectiv fără cuvinte!
M-a bucurat enorm impactul proiectului, nu mă aşteptam nici măcar la un sfert, nici măcar în visurile mele cele mai frumoase! Interes şi dorinţă pentru a intra în formă existau, dar oamenii nu ştiau de unde s-o apuce„, spune ea.

Iar vedeta ne dă de înţeles ca n-ar vrea să se oprească aici cu produsele destinate slabitului şi traiului sănătos.
Citiţi în Unica de septembrie ce pregăteşte mai departe Carmen Brumă, dar şi  ce răspunde la întrebarea „De ce e bine să arăţi bine?”.
Cum se vede în oglindă una dintre cele mai admirate femei din România? Numai în Unica de septembrie!
Foto: Revista Unica

Carmen Brumă, goală în spumele mării
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!