Revelaţii offline

De Raluca Hagiu pe

Numărul de august e unul dintre preferatele mele. Este ediţia pe care o pui deoparte, ca să o mai consulţi din când în când. Oricând. Un proiect drag mie, pe care l-ai găsit inserat în revistă, este „Harta cuplului“.
Un ghid practic, care pune în culori şi metafore rela‑ ţia perfectă. Citeşte legenda din interior (pag. 76) şi urmăreşte pe hartă situaţ iile simpatic ilustrate. Vei descoperi indicii care te ajută să înţelegi cum (să) te poziţionezi în relaţie, ce e de făcut pentru a-ţi construi viitorul în doi sau să clarifici ce nu a mers în povestea anterioară. Poţi să iei harta cu tine, în vacanţă, la plajă, să te amuzi (constructiv) cu iubitul tău sau să o înrămezi şi să-i găseşti un loc pe perete, ca să nu uitaţi cum arată tabloul „Şi-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi“. Un alt articol pe care îl recomand oricărei femei, dar mai ales celor pasionate de shopping, e „Branduri mari, la preţuri mici“ (pag. 44).
Opt împătimiţi ai modei te învaţă de unde să achiziţionezi chilipiruri cu etichetă de designer, ce să-ţi cumperi la reduceri şi care sunt cele mai de încredere surse online şi offline. Începe navigarea numai după ce iei cu tine colacul de salvare al echipajului de trendsetteri. Jur pe cardul de shopping că sugestiile lor sunt inspirate! Dar înainte să te ia valul cumpărăturilor şi al reducerilor furtunoase citeşte textul Simonei Tache (pag. 32), „Gadgeturi pentru femei“.
M-a amuzat teribil această pledoarie pentru femei şi obiectele neinventate încă, de care avem atâta nevoie. Îţi dau doar un exemplu: „aparatul pentru shopping“, un dispozitiv conectat la garderoba şi contul tău, care să-ţi amintească faptul că faci shopping de 8 ore şi n-ai mâncat, n-ai băut apă, n-ai mers la toaletă. (Dragă Simona, dacă cineva inventează aşa ceva, trece-mă şi pe mine pe listă.) În paginile de frumuseţe te aşteaptă o nouă surpriză de marcat cu post-it-uri. Cauţi produse fără parabeni, fără alcool, fără parfum? Nu ştii să desluşeşti etichetele? Poţi returna cosmeticele? Beauty editorul Unica, Georgiana Constantin, s-a documentat temeinic şi-ţi răspunde la toate întrebările (pag. 54). Un articol pentru toate tipurile de ten şi mai ales pentru ochii curioşi. Să ai o lectură plină de revelaţii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro