Martie în culori

De Raluca Hagiu, pe

Am cunoscut-o pe Jojo cu vreo zece ani în urmă, când i-am luat un interviu. Am avut o discuţie lungă, fără inhibiţii, despre tot.
Totul de la acea vreme. Inclusiv totul despre cel mai comentat subiect monden de atunci, operaţia ei de mărire a sânilor. M-a surprins naturaleţea cu care îmi descria cum, unde şi – sprânceană ridicată -, cât a costat-o schimbarea de cupă. Era destinsă, zâmbea ghiduş şi-mi vorbea de parcă eram prietene din Generală. Tipa care povestea cu relaxarea celei care nu cunoscuse încă partea mai puţin roz a celebrităţii, pentru că era prea ocupată să o vadă în versuri colorate, mi se părea simpatică. După atâţia ani, m-am bucurat să o găsesc la fel de optimistă, caldă şi volubilă, la şedinţa foto pentru coperta Unica.

Am petrecut împreună o sâmbătă minunată! Jojo a făcut primele fotografii de când a rămas însărcinată cu Ionuţ (aşa cum s-a gândit să-l boteze pe cel mic dacă se dovedeşte a fi băiat, cum presimte ea) şi ne-a povestit în exclusivitate despre sarcină, nuntă – zâmbet larg – şi botez. Şi a fost la fel cum o ştiam, Jojo cea cu lipici (ştiu că preferă să i se spună Cătălina Grama, dar încă nu m-am obişnuit cu ideea, parcă e prea serios pentru cât e de simpatică).

O altă poveste interesantă despre maternitate, dar într-un alt registru, este cea a Adrianei Iliescu, mama-record care a născut un copil la 67 de ani. Acum, la aniversarea de şase ani a Elizei, care nu şi-a sărbătorit nicio zi de naştere fără ziarişti, am vrut să aflăm cum este să fii o fetiţă neobişnuit de mediatizată pentru o fetiţă obişnuită. Dar şi cum este ca la 67 de ani să trăieşti pentru prima oară emoţia unui cuvânt simplu. Mama. Reportajul realizat acasă la Adriana Iliescu este o incursiune inedită într-o lume în care timpul dă lucrurilor o altă curgere, nenaturală, poate, pentru cei care o privesc din exterior, dar cât se poate de firească pentru cele două personaje ale acestei istorisiri.

Luna femeii aduce, odată cu poveştile de mai sus şi aerul proaspăt de primăvară, şi noutăţile de pe podiumurile de modă internaţionale. Iar vestea bună este că sezonul acesta viu colorat, cu imprimeuri florale şi texturi fluide, dar şi machiajele şi coafurile propuse de designeri te încurajează să-ţi pui în valoare feminitatea.

Aşa că, de ce să nu fii la fel de frumoasă ca aceasta zi de primăvară?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!