Maraton estival

De Raluca Hagiu pe

Te afli la startul unei ediţii de cursă lungă. Un maraton estival cu multe surprize, care te energizează, te motivează să-ţi depăşeşti limitele, te surprinde, te învaţă lucruri noi despre tine, te provoacă să trăieşti sănătos.
Pentru încălzire îţi propunem să răsfoieşti paginile de shopping, pline de culoare şi prospeţime: ţinute fresh ca o limonadă cu mentă, produse cu protecţie solară şi vedetele sezonului în materie de coafuri ingenioase, accesoriile de păr. Alergi apoi cu privirea printre rândurile poveştii de dragoste a Ancăi Lungu (pagina 30) şi-ţi încarci bateriile până la următorul maraton glossy.

Unica a fost martoră la căsătoria ştiristei de la Antena 1 cu Ştefan Lungu şi-ţi dezvăluie ingredientele unei iubiri cum numai în filme mai vezi. Mai mult decât atât, vei afla, în premieră, amănunte despre noua afacere a Ancăi, cunoscută şi ca Prinţesa Polonic, autoarea unui food blog omonim. Vedeta cu veleităţi de chef ne-a făcut bucuria de a participa ca speaker la workshopul „Atelierele de idei Unica“, imediat ce a spus un „Da“ hotărât în faţa ofiţerului de stare civilă. Alături de ea au mai fost invitate să le vorbească cititoarelor noastre despre simţurile în afaceri: actriţa Daniela Nane, oenologul Aurelia Vişinescu şi Roxana Raşu, directorul general al companiei Sephora. Un eveniment cu o temă inedită care a inspirat audienţa şi despre care te invităm să citeşti mai multe la pagina 48. Că antreprenoarele ambiţioase simt nevoia de noi provocări şi în timpul liber ne-au demonstrat-o Elena, Laura, Geanina, Nicoleta şi Alexandra.

Cinci femei care atunci când nu aleargă printre deadlineurile de la birou câştigă medalii la maratoanele internaţionale. Relatările lor (pag. 96) şi recomandările specialiştilor în superalimente şi reţete raw vegane (de la paginile 106 şi 108) te vor motiva să te înscrii pe lista celor care-şi doresc să trăiască sănătos. Şi după ce parcurgi toate paginile numărului de iunie şi treci „linia de finiş“ cu zâmbetul pe buze, te invităm la un cros prin magazine.

Printre cele 100 de rochii alese pe sprânceană special pentru tine (pag. 58), sigur vei găsi câteva cu care vei putea urca direct pe podium.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro