Dupa prima intalnire?

De Unica.ro pe 12 august 2010

Se intampla uneori ca barbatii sa nu mai sune deloc dupa o intalnire. Iar tu, evident, il …
Dupa prima intalnire?Se intampla uneori ca barbatii sa nu mai sune deloc dupa o intalnire. Iar tu, evident, il placi si nu te poti opri din intrebat: ce-a fost gresit? Iata cateva motive pentru care el te-a lasat balta.

 • Motivul 1: vorbesti, dar nu asculti.
  Incearca sa nu vorbesti nu doar despre tine, ci si sa incerci sa-i pui si lui intrebari. Daca observi ca are momente de tacere fa in asa fel incat sa-l determini sa iti povesteasca ceva despre el.

 • Motivul 2: folosesti conversatia drept terapie
  Vorbesti despre fostul tau iubit, despre jobul pe care il detesti, despre relatia ciudata pe care o ai cu mama ta. Sa ai o atitudine negativa la o prima intalnire nu e deloc atragator. Gandeste-te cum ai reactiona tu daca barbatul cu care esti la prima intalnire ti-ar vorbi atat de direct despre problemele lui personale.

 • Motivul 3: esti prea entuziasmata
  Este normal sa fii entuziasmata la o intalnire cu cineva pe care-l placi, e normal sa iti pui intrebari despre cum va fi sau sa te proiectezi in viitor si sa-ti imaginezi decursul unei relatii, dar asta nu inseamna ca si el trebuie sa stie la ce te gandesti. Nu-ti speria partenerul cu ideile tale despre cum ar putea arata viitorul vostru; pastreaza-ti ideile doar pentru tine si asteapta sa vezi ce se va intampla dupa prima intalnire.

 • Motivul 4: nu relationezi cu el, il testezi
  O intalnire ar trebui sa fie ceva funny, nu un interogatoriu minutios al trecutului persoanei cu care te intalnesti. Nu te transforma intr-un politist si nu pune intrebari incomode. „De ce te-ai despartit de prietena ta?”, „Unde te vezi peste doi ani?, „Vrei sa ai copii?” – iata cateva intrebari care nu-si au locul la o prima intalnire. Daca tot ai astfel de curiozitati, incearca sa citesti printre randuri si evita sa pui trecutul partenerului sub lupa unui microscop.

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional