După 150 de ani apare Super Luna Albastră Sângerie, un fenomen astronomic rar. Cum influențează zodiile!

De Mădălina Manole pe 30 ianuarie 2018

Capricorn

Configurația astrală va avea un impact emoțional puternic asupra celor născuți sub semnul Capricornului. Se vor activa casa financiară și sectorul intimității, prin urmare nativii Capricorn vor avea parte de evenimente controversate și răsturnări de situație în aceste domenii. Trebuie ținut sub observație tot ceea ce are legătură cu banii și cu conturile, și este indicat să-și îndrepte atenția și asupra partenerului, destul de neglijat în ultima vreme.

Vărsător

Configurația astrală va activa sectorul relațiilor sentimentale și profesionale și va veni cu răsturnări de situație în ceea ce privește relația de cuplu și relația cu asociații. Nativii Vărsător își pot întâlni sufletul pereche, dar, totodată, pot pune punct definitiv unei relații vechi. Cei care nu sunt mulțumiți de colaboratori, pot întrerupe contractul. Este important să fie atenți la tot ceea ce se întâmplă în jur pentru a nu fi luați prin surprindere.

Pești

Configurația astrală va declanșa sectorul profesional și cel al sănătății, prin urmare cei născuți sub semnul Pești pot avea parte de evenimente neașteptate, întâlniri surprinzătoare și surprize atât la locul de muncă, cât și în relația cu colaboratorii. Pot prinde un val de energie și au poftă de viață de ieșit și de cunoscut oameni noi, sau, din contră, se pot lăsa luați de reflux și se pot simți obosiți, fără chef de viață, apatici și irascibili.

Citește și – Saturn intră în semnul Capricornului. Vor urma 3 ani de lecții dure și schimbări uriașe pentru toate zodiile

Sursă foto: Shuterstock

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA