După 150 de ani apare Super Luna Albastră Sângerie, un fenomen astronomic rar. Cum influențează zodiile!

De Mădălina Manole pe 30 ianuarie 2018

Rac

Impactul fenomenului astrologic va activa sectorul financiar, prin urmare nativii Rac vor experimenta schimbări și răsturnări de situație la acest capitol. Fie va exista o modificare a salariului sau a veniturilor obținute extra, fie vor începe noi colaborări care să le potențeze finanțele.

Leu

Evenimentul astrologica, cu atât mai mult cu cât Luna Plină cade în semnul Leului, le va influența personalitatea celor născuți sub acest semn zodiacal. Nativii Leu sunt sfătuiți să dea curs negocierilor, parteneriatelor și să nu se dea înapoi de la relaționări cu cei din jur, se vor dovedi a fi foarte profitabile. Este, de asemenea, momentul să culeagă roadele unui proiect.

Fecioară 

Pentru nativii Fecioară nu urmează o perioadă tocmai roz, deoarece aceste evenimente astrale vor influența sectorul subconștientului, al izolării, al secretelor și multe fapte sau acțiuni din trecut pot ieși la iveală. Însă, aspectul mai puțin bun nu are neapărat legătură cu acest sector, ci mai degrabă cu cel al sănătății. Cei născuți sub semnul Fecioară trebuie să aibă mai multă atenție cu organismul lor, să țină dietă, să nu facă excese de niciun fel și să se odihnească.

Citește și – Ce le pregătește Venus, Planeta Iubirii, zodiilor, în perioada următoare

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Unica februarie 2019. Ce exclusivități găsești în revistă

Unica februarie 2019. Ce exclusivități găsești în revistă