Dragostea este religia fără atei – mesajul principal al celui mai nou cântec VUNK și Feli, “Toți demonii mei”

De Unica.ro pe 24 octombrie 2018
“Toți demonii mei”

Gândit cinematografic, de la cheia de lumină, la styling, la ritmul de montaj, care duce spre maniera filmelor din anii ’50, videoclipul piesei  este unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte din muzica românească.

Cântecul vorbește despre demonii născuti din lipsa sau încetarea iubirii celuilalt, iar clipul prezintă finalul unei povești de iubire.

“Demonii noștri pot avea mai multe forme. Pot fi vicii, neîmpliniri personale sau profesionale, sentimente extreme față de cineva sau chiar o boală.

Poate ar trebui să nu mai luptăm împotriva lor, ci să le căutăm sursa și să le schimbăm rolul.

În clipul nostru, demonii nu vin din întuneric, ci dinspre lumină.

Raiul și Infernul nu cred că sunt niște locuri, ci două categorii de oameni. Ei pot fi amandouă, în același timp, fără vreun motiv anume. Depinde doar de noi ce alegem să fim în viețile celorlalți.

Am ales să folosim cercul ca definiție vizuală a dragostei în videoclip pentru că este simbolul Universului, al echilibrului, al ciclicității și al renașterii.

Cred că doar prin dragoste ne putem vindeca pentru că dragostea este religia care stă la bază oricărei religii.

Am ales să colaborăm cu Feli pentru că este una dintre cele mai puternice voci feminine și se potrivește perfect cu mesajul acestei piese. Mă bucură foarte tare că a avut încredere în cântecul ăsta și în tot conceptul”, a declarat Cornel ILIE, liderul Trupei VUNK.

“Întotdeauna am considerat trupa Vunk o trupă … altfel!

Mi-au plăcut mesajele pieselor lor (chiar și cele greu de acceptat și uneori de înțeles de societate), pentru că unele te lovesc cu realitatea de care în general vrei sa fugi.

este o piesă pe care am auzit-o în faza de schiță. Avea doar refrenul. Am simțit din prima că eu și Cornel rezonăm frumos muzical și, mai târziu în studio, ne-am mulat perfect unul după celălalt pictând, din punctul meu de vedere, o poveste de dragoste altfel față de cele pe care le-am mai citit sau ascultat până acum.”, a declarat Feli despre colaborarea cu Trupa VUNK.

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel