Dragoste in vremea recesiunii

De Unica.ro pe 15 noiembrie 2009

Vremurile grele cer masuri de precautie, chiar si in iubire. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti …
Dragoste in vremea recesiuniiVremurile grele cer masuri de precautie, chiar si in iubire. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti pastrezi iubitul si iubirea pe timp de dragoste.

Cina romantica
Daca inainte aveati un obicei in a merge vineri seara la restaurantul vostru preferat, unde va simteati ca acasa, acum e momentul sa fiti chiar acasa. Sa gatesti impreuna cu iubitul tau e cat se poate de sexy. In plus, veti putea savura impreuna vinul cumparat, pentru ca nu va trebui sa va ciondaniti cine va fi soferul din aceasta seara.

Calatorie
Daca bugetul nu va permite ca in alti ani sa planificati o vacanta de doua saptamani in turul Europei, cautati altceva. Solutia cea mai buna ar fi weekendurile prelungite, in statiuni montane linistite, unde veti putea face trasee nedescoperite inca de voi. Iar daca vremea va permite, pregatiti-va pentru picnicuri romantice, in natura, undeva aproape de casa.

Sport
Pregateste-te pentru sporturile de iarna! Poti renunta la abonamentul la sala pentru a-ti imbunatati echipamentul de ski sau snowboard. Asa vei petrece mai mult timp si alaturi de prieteni, si alaturi de iubitul tau.

Cadouri
E greu sa renunti la cadouri, in favoarea simbolurilor (un gand, un sentiment, vorbe de afectiune…). Insa pentru tine, cat si pentru cei dragi poti sa cauti cadouri originale, altfel. O rama foto, o felicitare sau chiar o scrisoare de dragoste ies din obisnuit si vor fi cu adevarat o surpriza!

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani