Don Johnson

Don Johnson s-a născut la 15 decembrie 1949, în Missouri, USA. În copilărie vroia să joace bowling şi să trăiască din asta. A cunoscut însă actoria şi început să joace destul
  de devreme, dar abia rolul din “Miami Vice”, un serial TV de succes, l-a pus pe lista celor mai reprezentative staruri ale anilor 80. Melanie Griffith s-a îndrăgostit de el pe când ea avea doar 14 ani, iar el 22. Mama ei, Tippi Hedren, care juca într-un film împreună cu Don, a fost destul de non-conformistă ca să le permită să locuiască împreună.
În 1976, când ea avea 18 ani, s-au căsătorit, dar au divorţat în acelaşi an, probabil datorită succesului tot mai mare al precocei Melanie. În 1989 se recăsătoresc, dovadă că prima dragoste nu se uită, au împreună o fată, dar se despart 7 ani mai târziu, când Melanie îl cunoaşte pe Antonio Banderas.

Întâlneşte la rândul lui o altă femeie cu care se căsătoreşte în 1999 şi are încă trei copii. Joacă şi azi în filme, în special de comedie şi e convins (fără modestie, ca un adevărat Săgetător) că e mai talentat decât Robert De Niro sau Al Pacino.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: