Pregăteşte-te, că vine! / What to Expect When You’re Expecting

De PR, pe

Două prietene, Jules (Cameron Diaz) – prezentatoarea unei emisiuni de fitness la TV şi Evan – vedeta unui show de dans, descoperă că provocările de femeie însărcinată nu au nimic în comun cu stilul lor de de viaţă de până atunci, specific celebrităţilor.
În acelaşi timp, Wendy (Elizabeth Banks), o scriitoare de cărţi despre bebeluşi, este nevoită să îşi ia în serios propriile sfaturi din cărţi şi să se lupte cu hormonii care îi afectau serios corpul, în timp ce soţul ei, Gary, duce propria bătălie de afirmare a masculintăţii, în competiţie cu prietenul său, care aştepta gemeni şi căpătase astfel un avans.
Pregăteşte-te, că vine! / What to Expect When You're Expecting
Echipei de şoc i se alătură şi fotografa Holly (Jenifer Lopez), care este gata să călătorească în jurul lumii pentru a găsi un copil pe care să îl adopte, dar se loveşte de îndoielile soţului ei, Alex. Acesta încearcă să îşi învingă panica alăturându-se unui grup de susţinere masculin, unde proaspeţii taţi discută sincer şi bărbăteşte, despre creşterea şi îngrijrea copiilor.
Pregăteşte-te, că vine! / What to Expect When You're Expecting
Cuplul de bucătari Rosie şi Marco, foşti rivali şi îndrăgostiţi fulgerător, completează povestea cu propria lor dilemă: ce faci atunci când primul copil soseşte înaintea primei întâlniri?
Cu o distribuţie de excepţie şi cu o regie semnată de Kirk Jones, comedia Pregăteşte-te, că vine! / What to Expect When You’re Expecting va înveseli publicul roman începând de vineri, 1 iunie. La Hollywood Multiplex.
Vino pe pagina de Facebook Unica Online şi poţi câştiga una din cele trei invitaţii duble la acest film!
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!