Şocant: Top 4 criminali în serie minori care au îngrozit lumea

De Diana Zagrean pe

Majoritatea adolescenţilor se rezumă la dificultăţi în adaptare şi certuri dese cu părinţii. Din păcate, există o serie de tineri care au îngrozit lumea întreagă cu apetitul lor pentru tortură şi crime. Iată 4 criminali în serie minori care au reuşit să bage groaza în oameni înainte de a împlini vârsta de 18 ani.

Mary Bell: A ucis doi copii mici la vârsta de 11 ani

Povestea lui Mary Bell este ciudată şi înfiorătoare. În 1968, pe când Mary avea doar 11 ani, vecinii ei au găsit un băieţel de 4 ani mort într-un hambar unde copiii din localitate se jucau adesea. Cum nu existau semne clare de violenţă, lumea a crezut că a fost vorba de un accident.

Trei săptămâni mai târziu, un alt băieţel de 3 ani a fost găsit strangulat şi plin de vânătăi ciudate. Două fetiţe din localitate au reacţionat ciudat la veste: Mary Bell, de 11 ani şi prietena ei, Norma, de 13 ani.
După ce un poliţist a văzut-o pe Mary foarte bucuroasă, cu un zâmbet ciudat, frecându-şi mâinile satisfăcută în momentul înmormântării unuia dintre băieţi, autorităţile au început să le interogheze pe fete.
După multe minciuni şi învinuiri reciproce s-a dovedit că Mary a convins-o pe Norma să îi ucidă pe cei doi cu sânge rece, „pentru distracţie”. Cele două au lăsat mesaje ciudate pe bileţele într-o grădiniţă pe care au spart-o într-un weekend în perioada dintre cele două crime. Mesajele erau „Noi l-am ucis pe Martin”, „L-am omorât ca să mă pot întoarce”, etc.
După un proces lung şi anevoios, în care s-a vehiculat ideea că Mary a fost abuzată de mama ei, posibilă prostituată şi toxicomană, fetiţa de doar 11 ani a fost condamnată pentru omucidere şi declarată bolnavă psihic.
În mod bizar, Mary a fost eliberată în 1980 pentru bună purtare şi în 1984 a născut o fetiţă. Acum, cele două trăiesc în anonimat, aparent nişte vieţi normale.

Dmitri Kopilov : A omorât şase femei şi un bărbat până la vârsta de 17 ani

Rusul născut în 1988 în Rusia a tâlhărit şi ucis şase femei şi un bărbat care a fost martor la una din crime în perioada iunie 2004 – august 2005.
Tânărul le urmărea pe femei până lângă pădurea din localitate şi le ataca atunci când nimeni nu era prin apropiere. Le trăgea apoi de păr şi le târa în pădure, unde le ucidea cu brutalitate folosing orice de la cuţite, oase de animale, pietre şi alte obiecte găsite prin pădure.
După ce le omora, Dimitri le fura toate obiectele de preţ, bijuterii, ceasuri, bani şi le ascundea prin tufele dese.
Prins şi judecat în august 2006, rusul a primit pedeapsa maximă pentru criminalii minori, de zece ani de închisoare cu executare.
Citeşte şi Şocant: Top 4 sportivi de performanţă care şi-au ucis iubitele
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă