Să fie război! / This Means War

De PR pe

Franklin Delano Roosevelt Foster, cunoscut sub numele de FDR (Chris Pine) şi Tuck (Tom Hardy) sunt cei mai buni agenţi operativi ai CIA, care sunt şi parteneri inseparabili şi cei mai buni prieteni.
Asta până când se îndrăgostesc de aceeaşi femeie. După ce, odată, au ajutat la dărmarea unor întregi naţiuni inamice, acum îşi folosesc capacităţile incomparabile şi un întreg arsenal de gadgeturi de înaltă tehnologie împotriva celor mai mari inamici pe care i-au întâlnit vreodată – ei înşişi.
Sa fie razboi / This Means War

Lauren Scott (Reese Witherspoon) este un evaluator de produse pentru o publicaţie importantă în domeniul bunurilor de consum. Cunoaşte foarte multe, de la cuptoare la telefoane inteligente şi este un şef competent la locul său de muncă. Dar Lauren nu se pricepe la întâlnirile cu bărbaţii, până când cea mai bună prietenă a sa, Trish (Chelsea Handler), ia taurul de coarne şi o înscrie pe Lauren la un serviciu de întâlniri on-line – acelaşi la care şi Tuck s-a înscris recent.
Sa fie razboi / Thie Means War

Prima întâlnire dintre Tuck şi Lauren e plină de scântei şi promiţătoare. După ce îşi iau rămas bun, Lauren intră într-un magazin de închirieri casete video unde, din pură coincidenţă, FDR încearcă să facă o nouă cucerire. Neştiind că Lauren tocmai se întâlnise cu Tuck, FDR este intrigat când vede că avansurile sale sunt respinse. În final, Lauren cedează în faţa tacticii sale şarmante de bărbat care nu acceptă refuzul şi acceptă să iasă împreună.

Lui Lauren nu-i vine să creadă ce noroc a avut. Cu puţin timp în urmă era singură, iar acum se întâlneşte cu doi bărbaţi superbi, perfecţi. Băieţii însă, nu se vor bucura la fel de mult atunci când îşi dau seama că sunt atraşi de aceeaşi femeie, şi intră în joc spiritul lor de competiţie. Se stabilesc regulile de bază. Să câştige cel mai bun. Prietenii devin inamici, şi se folosesc de orice truc posibil. Încep problemele. Deci… Să fie război!

Cu o regie semnată de McG şi avându-i în distribuţie pe: Chris Pine, Tom Hardy, Reese Witherspoon şi Chelsea Handler, comedia Să fie război / This Means War va putea fi vizionată începând de vineri, 17 februarie la Hollywood Multiplex.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO