Lumina rece a dimineţii / The Cold Light of Day

De PR, pe

Un concediu liniştit pe coasta însorită a Spaniei se transformă într-un coşmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspăt om de afaceri, care porneşte într-o vacanţă alături de părinţii săi, pe un iaht.
Nefiind oricum într-o dispoziţie prea bună din cauza problemelor de la serviciu, situaţia devine şi mai tensionata pentru Will datorită atitudinii extrem de critice a tatălui sau, Martin (Bruce Willis).
Lucrurile iau însă o întorsătură cu adevărat dramatică după ce Will pleacă pe ţărm câteva ore. Atunci când revine găseşte toate lucrurile răvăşite pe vas şi semne clare ale unei lupte pe viaţă şi pe moarte. Neştiind unde îi sunt părinţii, tânărul descoperă secretele familiei sale abia în momentul în care începe să fie urmărit de nişte criminali cu sânge rece – agenţi guvernamentali, care nu se dau în lături de la nimic pentru a obţine ce vor.
Fără niciun ajutor din partea poliţiei, acuzat chiar de o crimă pe care nu a comis-o şi cu zeci de agenţi CIA pe urmele sale, Will porneşte într-o cursă disperată pentru a pune cap la cap piesele cumplitului puzzle şi a salva ce a mai rămas din familia sa.
Cu o regie semnată de Mabrouk El Mechri şi avându-i în distribuţie pe: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver şi Caroline Goodall, thrillerul de acţiune Lumina rece a dimineţii / The Cold Light of Day va putea fi vizionat începând de vineri, 13 aprilie, la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!