Face toţi banii / One for the Money

De PR pe

Stephanie Plum (Katherine Heigl) este o tânără născută şi crescută în New Jersey, este foarte sigură pe ea, deşi nu mai are un serviciu de şase luni…
… şi tocmai şi-a pierdut şi ultimul card de credit în mâinile unui recuperator de creanţe. Disperată să facă un ban, Stephanie apelează la ultima soluţie: să-şi convingă vărul să-i dea o slujbă la firma lui care se ocupă de vânătoare de recompense pentru cauţiuni. E adevărat că nu o să i se dea pe mână vreo pereche de cătuşe şi că singura ei armă e un spray cu piper, dar asta nu o s-o oprească să se ocupe de cel mai important “client” al vărului său, Vinny – fostul poliţist de la moravuri şi actualmente fugar, Joe Morelli – da, chiar el, acelaşi irezistibil Morelli, care a sedus-o şi a părăsit-o când era la liceu.
Katherine Heigl in One for the Money

Prinderea lui Morelli ar însemna pentru ea o dulce răzbunare, dar şi o primă consistentă, dar, pe măsură ce Stephanie învaţă dedesubturile meseriei de recuperator de la Ranger, un coleg uns cu toate alifiile şi care e cel mai bun în branşa lui, tânăra începe să-şi dea seama că e ceva putred în cazul lui Morelli. Dacă se mai adaugă la problemele ei şi o familie care se amestecă acolo unde nu-i fierbe oala, un boxeur cu gânduri sinucigaşe, martori care mor unul după altul, faptul că între ea şi Morelli tot mai sar scântei nu face decât să-i îngreuneze misiunea, iar jobul nu-i mai pare aşa uşor ca la început.
Katherine Heigl in One for the Money

Face toţi banii / One for the Money este o comedie regizată de Julie Ann Robinson, cu Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo, Debbie Reynolds şi Debra Monk. Din 10 februarie la Hollywood Multiplex.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat