Cele mai haioase momente la concursurile de talente

De Nicoleta Galeteanu, pe

Concursurile de talente au descoperit talente incredibile în rândul oamenilor simpli, care au impresionat o lumea întreagă cu vocea sau capacităţile lor deosebite.
Dar în aceeaşi măsură, show-urile au oferit publicului şi momente dintre cele mai hilare, unele de-a dreptul penibile sau cu totul incendiare.

Deşi nu au absolut niciun talent, unii participanţi ţin cu tot dinadinsul să se facă de râs în faţa lumii. Iată-i mai jos pe cei care au reuşit să îşi atingă scopul.

Ascultând în fiecare zi cotcodăceli şi cântat de cocoş, un angajat la o fermă de pui s-a gândit să îşi încerce norocul la X Factor, în faţa unui juriu deloc părtinitor, culmea, tocmai în faţa pretenţiosului Simon Cowell.

După câteva hituri rock cu care le-a spart timpanele membrilor juriului, participantul a ales să cânte melodia celor de la Aqua, „Barbie girl”, prin care şi-a putut demonstra versatilitatea timbrului său vocal. Acesta fredona în tandem şi notele înalte, cât şi vocea masculină foarte joasă, însă figura lui este de-a dreptul haioasă. Simon l-a întrebat la final dacă nu cumva este o glumă.

Toată lumea ştie măcar refrenul hitului fetelor de la Pussycat Dolls, „Don’t cha”, iar de cântat nu trebuie să fie mare scofală. Aşa şi-au spus şi candidaţii talentaţi care s-au prezentat la „American Idol” plini de încredere şi optimism.

Audiţiile celor câţiva participanţi, care au ales toţi să cânte „Don’t cha”, au fost reunite într-un montaj care nu este decât foarte amuzant. Dacă unii au uitat versurile, alţii au adapatat cântecul într-o variantă heavy metal.

Iată ce a ieşit.

Vezi cele mai şocante prestaţii de la concursurile de talente.

Abby şi Lisa, care formează împreună duo-ul „Ablisa”, au fost cele mai bune prietene, aproape ca două surori. Asta până când s-au decis să meargă la „X Factor”, sezonul din 2010. După ce s-au certat cu juriul şi publicul şi le-a artătat degetul din mijloc, fetele, vizibil nervoase, şi-au sfârşit repertoriul prin a se bate.

Cele două au fost desemnate de Simon Cowell cei mai obraznici participanţi din câţi a audiat.

Tot la American Idol s-a descoperit şi un nou gen muzical: metal-emo. Concurentul, aparent un ascultător de muzică rock, a reuşit să şocheze juriul imediat după ce a deschis gura. Vocea sa de-a dreptul satanică i-a înmărmurit pe juraţi, cât despre doamna cu ochelari, aceasta a rămas stupefiată de-a binelea.


  Descoperă aici şi alte talente neobişnuite din emisiunea „Got Talent”. Foto:captura Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!