Şocant: Top 4 oameni cu superputeri după accidente grave

De Diana Zagrean, pe

O bătaie soră cu moartea l-a transformat în geniu matematician şi artist
Jason Padgett este singurul caz din lume de om care a devenit un geniu în matematică şi artist talentat după ce era să moară în urma unei bătăi pe care a luat-o de la nişte hoţi de buzunare.
După ce a fost agresat pe o stradă lăturalnică de doi hoţi, bărbatul a ajuns la urgenţe cu o contuzie urâtă la cap. După externare, el a început să experimenteze senzaţii ciudate.
Lumina soarelui se vedea ca un fel de grafic geometric, iar oamenii care se mişcau descriau tot felul de modele geometrice în urma lor, ca nişte dâre matematice, perfect echilibrate.
După trei ani în care nu a ieşit din casă, speriat de felul în care vedea lumea, bărbatul şi-a făcut curaj şi a început să deseneze ce vedea.
Acum este singurul om din lume care poate desena fractali fără riglă şi compas, cu mâna liberă. Desenele lui geometrice sunt vândute ca arta grafică de mare valoare.
Bărbatul lovit de fulger s-a apucat să cânte pian
Tony Cicoria a avut o idee proastă într-o zi furtunoasă. Bărbatul s-a gândit să-şi sune mama de la un telefon public în mijlocul unei furtuni.
Un fulger a lovit cabina telefonică, a intrat prin aparat şi l-a lovit drept în faţă, oprindu-i inima. Deşi a avut câteva sechele, bărbatul şi-a revenit complet de pe urma accidentului.
La scurt timp după ce ultimele simptome au dispărut, acesta a simţit nevoia obsesivă de a asculta muzică de pian.
După ce a ascultat numai muzică clasică o vreme, bărbatul a început să audă muzică de pian în cap. Era atât de intensă, încât a pus mâna pe un pian, pentru prima dată în viaţa lui şi a început să cânte. Prima sonată scrisă de fostul chirurg ortoped s-a numit „Sonata Fulgerului”.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2