Horoscop: Ce fel de personaj eşti pe Faceboook, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Săgetător

Săgetătorii sunt genul care postează destinaţii şi fotografii tip carte poştală. Cum le place mult să umble pe coclauri şi activităţile intense nu le lipsesc, profilul de Facebook reflectă starea lor şi locul unde se află într-un moment sau altul. Check-in-urile lor nu includ restaurante, petreceri sau expoziţii, ci masive muntoase, peşteri, destinaţii turistice mai puţin cunoscute.

Capricorn

Capricornii postează rar şi puţin pe reţetele de socializare. Nu sunt foarte sociabili şi de obicei se opun tehnologiilor care le pot da de gol activităţile. Sunt rezervaţi şi în privinţa like-urilor şi sharing-ului de articole interesante, pentru că nu se dau în vând după părerea celorlalţi. Cel mai probabil postează două fotografii când se căsătoresc, dau like când cineva îşi schimbă jobul şi mai anunţă sec, pensia.

Vărsător

Vărsătorii sunt cei care vor să primească like-uri. De la poze cu căţeluşi cu ochi de lapte, la rochiţe înflorate, nepoţei bebeluşi adorabili şi un zâmbet de un milion de dolari, la duck face în lift, statusuri prescurtate şi check-in-uri pe Coasta de Azur, vărsătorii nu-şi dezamăgesc fanii. Foarte adesea, ei au şi un blog, pentru care fiecare postare despre vedete sau sfaturi de beauty apare şi pe Facebook.

Peşti

Peştii sunt destul de potoliţi pe Facebook şi dacă pun multe fotografii cu filtre Instagram, sau în ipostaze artistice, asta numai pentru că vor ca lumea să ştie că sunt sensibili. Ca şi vărsătorii, postările lor arată că vor doar să fie plăcuţi şi iubiţi şi toate dulcegăriile se datorează acestei nevoi de mai multă iubire în lume. Tot ei sunt şi cei care vor să salveze lumea printr-un click sau like.
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!