Horoscop: Ce fel de personaj eşti pe Faceboook, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Leu

Leii sunt atât de vanitoşi încât nu vei vedea altceva decât statusuri în care se laudă sub pretextul că se vaită de ceva. Americanii numesc asta „humble bragging” (laudă umilă). De exemplu: „Cât pot să urăsc bărbaţii care se holbează la fundul meu la sală, ce nepoliticos!”, sau „Ieri, la TV mi s-a părut că am o voce foarte ascuţită, chiar aşa rău mă aud pe sticlă?”, sau „Tocmai am călcat pe o gumă. Cine scuipă gumă pe covorul roşu?”. Leii postează aşa ceva zilnic.

Fecioară

Fecioarele sunt mereu nemulţumite de tot şi toate. Pentru că au sigur ultimul model de smartphone, nu se opresc din postări critice nici atunci când sunt într-un club. Dacă vezi statusuri de genul „Nicăieri nu găseşti un loc liber în Centrul Vechi, la ora asta. Oribil!”, sau fotografii cu şobolani lângă un restaurant, probabil sunt scrise de un nativ din fecioară.

Balanţă

Nativii din balanţă iubesc să pună poze în care apar doar parţial, întregi albume de fotografii cu peisaje de pe unde au fost, fără niciun om în cadru. Firi artistice şi întotdeauna convinşi că o postare care nu-i include este mai interesantă decât una cu ei în centrul atenţiei, balanţele sunt nesigure. Dacă vezi un chek-in, o să fie întotdeauna în grup şi toate share-urile vin cu mesajul scris de la sursă.

Scorpion

Scorpionii sunt firi senzuale, astfel că postările lor au întotdeauna o notă sexy. Fie că este vorba despre un status deochiat, o poză dintr-un film pentru adulţi sau un share la un articol despre kama sutra, sigur provin de la un scorpion.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!