Horoscop 2014 | Astrologul Libertăţii ne spune cum ne va merge anul viitor în dragoste, în carieră, dar şi cum vom sta cu banii şi cu sănătatea

De Libertatea.ro, pe

Afla cum va merge anul viitor în dragoste, în carieră, dar şi cum vei sta cu banii şi cu sănătatea

BERBEC

DRAGOSTE: Noul an începe cu complicaţii, care vor atinge punctul culminant în martie. În aprilie vei dori să iei decizii radicale ca să te eliberezi de acest stres, uitând că te-ai angajat să fii alături de partener la bine şi la greu. Toamna te găseşte neliniştit(ă), regretând anumite decizii, insuficient gândite.
CARIERĂ: Până în martie vei rezista eroic acolo unde te afli, dar în aprilie vei fi tentat( ă) să iei o decizie radicală. Bine ar fi să ştii ce faci, ca să eviţi situaţiile în care ţi-ai putea face rău singur(ă), doar pentru că ai impresia că libertatea îţi este îngrădită, iar calităţile tale nu sunt recunoscute.
SĂNĂTATE: Starea de sănătate va evolua mai bine în a doua parte a anului, faţă de prima jumătate, când te vei confrunta cu unele complicaţii. Starea de tensiune de la serviciu te poate uza psihic.
BANI: Din martie, te vei elibera de povara unor restricţii legate de cheltuirea banilor proprii, restricţii venite de la familie sau de la partenerul de cuplu. Văzându-te cu mai mulţi bani, există riscul de a relua unele obiceiuri negative, cum ar fi să cheltui tot ce câştigi, fără să te preocupe ziua de mâine. A doua jumătate a anului vine cu alte pericole: diverse pofte, plăceri costisitoare, vacanţe sau călătorii pe care le-ai dorit, dar nu ai reuşit să le faci.

TAUR

DRAGOSTE: Lunile de iarnă nu se anunţă comode, dar din martie va fi mai uşor să vezi ce poţi face ca relaţia de cuplu să funcţioneze. În a doua parte a anului, pericolul major vine de la excesul de autoritate. Relaţiile stabile se pot suda sau se pot rupe.
CARIERĂ: Vei fi nevoit(ă) să abordezi altfel colectivul din care faci parte, să scoţi diplomaţia de la naftalină şi să negociezi civilizat tot ce vrei să obţii. Orice neînţelegere poate provoca nelinişti adânci, iar acestea îţi pot submina încrederea în calităţile profesionale. Sunt posibile schimbări care ţi se vor părea nedrepte, dar revolta nu te va ajuta cu nimic.
SĂNĂTATE: Din martie până în noiembrie, sunt posibile probleme destul de serioase legate de rinichi, de cap, dar şi de circulaţie. Îţi pot altera starea de sănătate şi kilogramele în plus, prin suita de afecţiuni pe care o pot declanşa. E necesar să treci la regim.
BANI: Din martie apare un element care poate destabiliza mult bugetul familiei – e vorba de tendinţa de a cheltui peste măsură fie pentru achiziţionarea unei case, fie pentru sporirea confortului. E posibil să te muţi în altă parte, iar amenajările interioare să fie necesare, dar ar fi bine să consulţi un specialist, fiindcă altfel există riscul să risipeşti sume importante.

GEMENI

DRAGOSTE: Primele şapte luni ale anului vor fi presărate cu momente tensionate, în care vei avea de învăţat multe lucruri despre tine, despre cum se construieşte o relaţie sentimentală solidă şi cum se menţine. Principala problemă va fi să te poţi abţine de la a cere prea mult.
CARIERĂ: Vei culege roadele a ceea ce ai semănat în 2013. Dacă ai dat dovadă de seriozitate şi ai muncit, vei reuşi să obţii o poziţie stabilă în cadrul echipei. Începând din martie, vei avea ocazia de a-ţi descoperi noi talente, care te vor conduce într-o altă direcţie. Este un an bun pentru a-ţi finaliza studiile.
SĂNĂTATE: Agitaţia de la serviciu poate influenţa decisiv echilibrul organic. Din martie, apar pericole asociate cu deplasările, cu mişcările bruşte sau cu sporturile periculoase. Luna august poate fi momentul declanşării unor probleme serioase, care să necesite intervenţia unui specialist.
BANI: Este un an complicat în plan financiar. Momentele cele mai dificile sunt în lunile martie, aprilie şi decembrie, când va fi necesar să iei decizii neplăcute pentru a nu scăpa situaţia de sub control. Ar fi bine să eviţi, pe cât posibil, orice fel de nouă îndatorare, chiar şi cele de la prieteni ori rude, dar şi împrumutarea de bani persoanelor apropiate.

RAC

DRAGOSTE: În 2014 iei decizii care vor stabiliza situaţia pentru mulţi ani de acum încolo. Din martie te eliberezi de teamă, de mecanismele de autosabotare şi hotărăşti cu cine mergi mai departe. Relaţia cu familia din care provii va deveni atât de complicată, încât sunt şanse mari să părăseşti casa părintească până în luna iulie.
CARIERĂ: În martie, aprilie şi decembrie se conturează trei momente importante, în care vei stabili direcţia principală de evoluţie în toate domeniile, inclusiv în carieră. Iar sensul pe care îl alegi va deveni piatră de hotar pentru anii următori.
SĂNĂTATE: Starea de sănătate este oscilantă, pentru că este influenţată de starea ta de spirit. Din martie, nu te vei mai simţi lipsit(ă) de energie, ca în lunile anterioare, însă poţi întâmpina dificultăţi. Până în iulie, există riscul unor probleme renale, neurologice, cu dantura, dar şi cu coloana vertebrală.
BANI: Din martie, pui un accent deosebit pe banii obţinuţi din munca proprie, ca o garanţie a independenţei şi valorii tale. Tot atunci începe însă şi o serie de neplăceri financiare: pierderea sau rătăcirea unor sume de bani, întârzieri la plată sau apariţia unor legi care te dezavantajează. Până în iulie vei cheltui destul de mult pentru amenajarea locuinţei.
Citeşte mai departe despre restul semnelor zodiacale şi vezi ce îţi rezervă viitorul în 2014 pe Libertatea.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!