Ce înseamnă culorile din visele tale

De Libertatea pentru femei pe

Ţi se pare că visezi numai în alb şi negru? Chiar dacă nu le percepi prea bine, în visele tale apar obiecte care se disting prin anumite culori. Află semnificaţia lor şi ce îndemn îţi transmit ele!

Roşu

Dacă îţi apar în vis nuanţe de roşu, subconştientul tău îţi „spune” că este timpul să acţionezi, să fii mai dinamică. Gândeşte-te la problemele cele mai arzătoare din viaţa ta şi încearcă să faci ceva în acest sens! Aşa cum bine ştii, roşul este şi culoarea iubirii, a focului pasiunii. Culoarea roşie în visele tale mai poate însemna că este momentul să acorzi iubirii o importanţă mai mare.

Alb

Este o culoare care reprezintă castitate, inocenţă şi copilărie. Albul ne apare des în vise şi arată că trecem prin nişte perioade liniştite ale vieţii. Dacă obiectele pe care le visezi nu au culoarea alb imaculat, înseamnă că ai o suferinţă ascunsă, ceva care nu te lasă să te bucuri de ce ţi se întâmplă în viaţă. Culoarea albă îţi mai spune că oamenii au încredere în tine.

Galben

Este simbolul comunicării, al prieteniei şi al unei bune relaţii cu cei din jur. Toate problemele tale se pot rezolva dacă vei comunica mai bine cu ceilalţi şi dacă le ceri ajutorul. Galbenul este şi culoarea luminii minţii, ceea ce înseamnă că trebuie să te bazezi mai mult pe calităţile tale intelectuale. O maşină galbenă care îţi apare în vis este semn că, de obicei, ai încredere în tine.

Roz

Culoarea roz este asociată cu optimismul, fericirea şi încrederea în tine. Rozul îţi apare în vis când eşti mulţumită de ceea ce ţi se întâmplă în viaţă. De asemenea, mai poate fi un semn că urmează în viaţa ta o perioadă în care toate lucrurile vor merge aşa cum îţi doreşti. Poţi să te aştepţi la lucruri plăcute şi pe plan sentimental!

Portocaliu

Culoarea energiei, a expansiunii şi a independenţei, portocaliul din visele noastre înseamnă forţa de a depăşi problemele. Dacă visezi un obiect în această culoare, trebuie să fii sigură pe forţele tale pentru că ai o personalitate puternică. Este un semn că vei avea succes în ceea ce ţi-ai propus, aşa că nu rămâne decât să acţionezi!

Violet

Culoarea violet este cea a spiritualităţii şi a senzualităţii. Fiind o culoare divină, poate anunţa că este posibil să ţi se întâmple ceva foarte important, care îţi va influenţa destinul. Mai poate însemna că ai un spirit melancolic şi subtil. Poate fi un semn că trebuie să acorzi mai multă importanţă creativităţii tale. O canapea violet, de exemplu, poate însemna o dorinţă rafinată sau de domeniu spiritual.

Maro

Culoare a pământului, înseamnă siguranţă, realizare materială şi confort. Dacă îţi apare în vis această culoare, poţi fi liniştită. Urmează în viaţa ta o perioadă în care vei înregistra succese în tot ceea ce ţi-ai propus. Îţi merge bine atât în plan material, cât şi în cel al relaţiilor. Dacă în vis îţi apare o culoare apropiată de cea a pământului, este semnul păcii şi al liniştii sufleteşti.

Albastru

Este culoarea autocontrolului, a echilibrului şi a toleranţei. Cu cât albastrul din vis este mai pur, cu atât sufletul tău este mai limpede. Dacă, dimpotrivă, nuanţa care îţi apare în vis este de un albastru închis, înseamnă că treci printr-o perioadă de stres şi griji. Apariţia acestei culori în vis poate însemna că eşti mulţumită sufleteşte.

Verde

Culoarea verde este asociată cu sănătatea şi banii. Dacă natura din vis apare în alte nuanţe decât cea obişnuită, şi anume verde, înseamnă că ai ceva probleme într-unul din aceste planuri. Iar dacă verdele din vis este unul puternic, curat, este semn că nu ai de ce să-ţi faci griji cu sănătatea sau cu banii. Verdele din visul tău mai poate fi şi un semn al speranţei.

Negru

Este sursa tuturor energiilor şi poate semnifica prudenţă, dar şi înţelepciune. Nu trebuie să te sperii dacă visezi ceva negru. Poate semnifica şi că eşti o persoană matură şi sobră. Este un semnal că trebuie să priveşti lucrurile cu mai multă luciditate şi să rezolvi lucrurile cu raţiune. Poate însemna şi conflicte cu persoana iubită sau cu prietenii. Obiectele de culoare neagră din visul tău mai pot exprima renunţare, revoltă sau violenţă.

Gri

Când visezi un obiect de culoare gri înseamnă că treci printr-o perioadă de tranziţie. Este o nuanţă de gri deschis dacă te simţi liniştită şi viaţa ta a intrat în sfârşit pe făgaşul normal după ce ai trecut prin mai multe probleme. Dacă visezi o nuanţă mai închisă, înseamnă că ceva te nelinişteşte. Încearcă să nu te mai gândeşti atât de mult la acele probleme din viaţa ta care îţi provoacă această angoasă!

În fiecare noapte, omul visează circa două ore

Se spune că, în fiecare noapte, visăm aproximativ două ore, cam un sfert din intervalul obişnuit de somn. În timpul somnului există perioade de somn profund şi somn cu vise. Somnul profund durează în jur de 45 de minute, urmat de o succesiune de faze cu şi fără vise. Dacă o persoană este deranjată când visează, dimineaţa se trezeşte foarte obosită. Când cineva visează, ochii i se mişcă în permanenţă. E ca şi cum ar vedea ceva cu ochii închişi. Când doarme profund, ochii săi rămân însă nemişcaţi.

CRBL și Oase, despre echipa care i-a enervat la „Asia Express”

CRBL și Oase, despre echipa care i-a enervat la „Asia Express”