Câştigă noul Braun Silk-épil 7 Dual Epilator

De Unica.ro, pe

Fie că este vorba despre tehnologie sau design, un lucru este cert – evoluăm! Iar odată cu evoluţia şi viaţa oricărei femei devine mai uşoară, iar picioarele… mai catifelate!
Pentru prima dată în lume, Braun Silk-épil 7 Dual Epilator combină cel mai bun epilator cu tehnologia de exfoliere a lamelor Venus, pentru o senzaţie de catifelare dintr-o singură mişcare. Uită de exfoliere şi de firele crescute sub piele cu noul Braun Silk-épil 7 Dual Epilator!

Cu ajutorul lamelor integrate care asigură o exfoliere uşoară şi îndepărtează celulele moarte de la suprafaţa pielii, noul Braun Silk-épil 7 Dual Epilator te ajută să-ţi redescoperi pielea – mai strălucitoare, mai frumoasă şi mai sănătoasă. În doar 30 zile de zile observi beneficiile epilatorului Braun Silk-épil 7 Dual Epilator, care îţi lasă pielea fină şi frumoasă pentru mai mult timp, fără efort.

Braun Silk-épil 7 Dual Epilator este conceput special pentru a funcţiona în apă şi se încadrează perfect ritualului tău zilnic de înfrumuseţare oferindu-ţi cea mai comfortabilă şi delicată epilare. Creat pentru a obţine, fără durere, o piele catifelată , noul epilator combină tehnologia cu efectele terapeutice ale apei. Nivelul de durere este redus nu numai de aburii calzi care dilată porii, dar şi de rolele epilatorului care îţi masează pielea cu blândeţe.

Maria Gregersen, model internaţional şi imagine a Braun Silk-épil: „Iubesc epilatorul Braun Silk-épil 7 Dual! Se încadrează perfect ritualului meu zilnic de frumuseţe – îl pot folosi şi în apa, îmi exfoliază pielea şi o lasă fină ca mătasea pentru mai mult timp! Indiferent unde mă aflu – fie pe catwalk, la o şedinţă foto sau mă relaxez cu prietenii, picioarele mele sunt mereu fine şi strălucitoare!”

Pentru că aproape 20 de milioane de femei din întreaga lume au ales Braun Silk- épil, acesta este brandul numarul 1 in lume în epilare delicată şi eficientă. Lansarea Braun Silk-épil 7 Dual este cel mai bun moment pentru a te alătura şi tu!

Epilare şi exfoliere – dubla-tehnologie a noului Braun Silk-épil 7 Dual Epilator te ajută să-ţi redescoperi senzaţia de catifelare a picioarelor…dintr-o singură mişcare!

Pentru mai multe informatii, accesează www.braun.ro.

Participă la concurs în perioada 21 iunie – 28 iunie 2011 şi poţi câştiga un epilator Braun Silk-Epil 7 Dual Epilator cu noua tehnologie.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!