Discuția emoționantă dintre Cristian Țopescu și fiica lui, Cristina

De Unica.ro pe 15 mai 2018

În ultima lui apariție TV, la Antena Stars, Cristian Țopescu a vorbit despre cariera lui în televiziune și despre relația cu fiica lui, Cristina Țopescu, și ea om de televiziune.

„Tata m-a ajutat foarte mult la dicţie. El avea un magnetofon şi mă înregistra mereu. A observat că aveam un ‘ş’ aparte care nu îşi avea locul acolo. El nu m-a lăudat, astfel îmi spunea doar ce trebuie îndreptat. Cel care îţi vrea binele trebuie să îţi spună doar ce trebuie îmbunătăţit. Acelaşi lucru l-am făcut şi eu cu fiica mea, Cristina. Îi înregistram emisiunile şi apoi le discutam. Ajută foarte mult la dicţie. Televiziunea îţi poate lua capul dacă eşti lăudat, de asta trebuie să ţi se spună numai ce greşeşti”, a declarat regretatul comentator sportiv.

Într-o discuție televizată, Cristina Țopescu îi spunea tatălui său: „Eu sufeream puțin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai”

„Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut”, a răspus Cristian Țopescu.

Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița

Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița