Dezvăluiri şocante despre Angelina Jolie şi Brad Pitt

De Cristina Popa pe 02 decembrie 2009

Conform biografiei neoficiale a celui mai celebru cuplu de la Hollywood, Brad şi Angelina ascund dădacele copiilor de ochii presei, fac până la 20 de ore de sex pe zi şi fumează marijuana.
Pe 1 decembrie 2009 pe rafturile din librăriile americane a apărut o carte cu un conţinut ameninţător pentru imaginea cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt.

Cu un titlul cât se poate de explicit – „Brangelina Exposed – The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie”,  biografia neoficială a celui mai celebru cuplu de la Hollywood, scrisă de jurnalistul de investigaţii canadian, Ian Halperin, vine să divulge cele mai intime aspecte ale vieţii lor de familie.

Susţinând că scrierea sa reprezintă povestea necosmetizată şi cât se poate de reală a cuplului Brangelina, într-un interviu acordat New York Post, autorul a făcut câteva dezvăluiri şocante legate de viaţa lor personală, precizând că rezultatul final din librării a reprezentat peste cinci ani de documentare continuă cu ajutorul a peste 900 de surse luate direct din anturajul cuplului.

Astfel, conform spuselor lui Ian Halperin, zvonurile lansate  în media de Angelina, conform cărora fosta soţie a lui Brad, Jennifer Aniston nu şi-a dorit niciodată copii sunt total false.

Se pare că fosta doamnă Pitt ar fi suferit două pierderi de sarcină, în 2003 şi în 2004.

În acelaşi interviu, controversatul biograf puncteză că relaţia dintre cei mai frumoşi oameni din lume s-a bazat pe partide de sex incredibile, că Angelina este extrem de posesivă şi geloasă ,acuzându-şi partenerul că ar fi înşelat-o cu un model sudanez, pe nume Amma.

De asemenea, aceasta a mai adăugat că Brad  este dependent de consumul de marijuana şi că în ciuda aparenţelor de familie normală, cei doi au o armată de dădace care au grijă de cei şase copii; pe care le ascund foart bine de ochii curioşi ai presei.

Mai mult, autorul biografiei susţine că celebrul cuplu nu mai are viaţă lungă, deoarece o relaţie bazată pe sex, în care nu prea există alt soi de compatibilitate, iar certurile, la ordinea zilei, se iscă pentru orice subiect – de la politică, la haine sau mâncare – nu are şanse de reuşită.

Cu toate că dezvăluirile din „Brangelina Exposed – The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie” pot fi puse sub semnul îndoielii, precedentul unei alte biografii scrise de Halperin ne-ar putea determina să nu excludem din start predicţiile jurnalistului canadian.

La sfârşitul lui decembrie 2008, The Sun îl menţiona pe Halperin ca sursă pentru un articol în care se preciza că, pe lângă probemele grave de sănătate, Michael Jackson avea coşmaruri că cineva îl va ucide.

Tot atunci, biograful preciza că megastarul nu va mai trăi mai mult de şase luni, iar pe 25 iunie 2009, regele popului se stingea din viaţă.

Câteva săptămâni mai târziu, pe piaţă iese „Unmasked: The Final Years of Michael Jackson”, o biografie rezultată în urma a peste cinci ani de documentare în care Halperin a stat în preajma artistului legendar.

Foto: NorthFoto

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"