Detoxifierea de primăvară: Mai slabă şi mai energică

De Unica.ro pe

Deşi acum e frumos afară, tu te simţi obosită. Care este explicaţia? Mâncărurile prea grase, prăjiturile, cărnurile consumate în timpul iernii, aportul redus de fibre, legume şi fructe.
Pe perioada iernii, organismul nostru a asimilat o mare cantitate de toxine prin alimentele pe care le-am consumat. O alta sursa de toxine este mediul poluant in care traim. Asimilam toxine prin aer, apa, mancare.
Depozitarea tuturor acestor substante determina incetinirea metabolismului, impiedica oxigenarea sangelui si ?ajuta? la asimilarea de tesut adipos. Exista o serie de simptome care ar trebui sa ne ingrijoreze, cum ar fi: durerile de cap, ametelile, mirosul neplacut al gurii si depu­nerile de pe limba, somnolenta, apatia, oboseala, balonarile, problemele digestive.
Solutia este o cura de detoxifiere a organismului. Aceasta cura ar trebui facuta macar o data pe an si perioada propice este la inceputul prima­verii. Natura renaste! Fa-o si tu odata cu ea! Detoxifierea inseamna o curatare a organismului si implica, in primul rand, curatarea organelor care au rolul de a elimina toxinele din corp.
Aceste organe sunt: ficatul – care actioneaza ca un filtru si inlatura substantele straine si toxinele din sange, rinichii – care filtreaza sangele si elimina toxinele in urina, si plamanii – care filtreaza aerul pe care il respiram.
Vezi în ce constă regimul pe sănătate.unica.ro!

Reacția Danei Rogoz după discuția despre vaccinare dintre Olivia Steer și dr. Mihai Craiu

Reacția Danei Rogoz după discuția despre vaccinare dintre Olivia Steer și dr. Mihai Craiu