Designerul Roberto Gucci a murit

Roberto Gucci a decedat ieri în locuinţa din Florenţa, din cauza unei maladii incurabile, Avea 77 de ani. Roberto a fost un membru important al celebrei familii Gucci …
… şi anume nepotul lui Guccio Gucci, cel care a înfiinţat renumita casă de modă italiană.  

Acesta a fost căsătorit cu Drusilla dei Duchi Caffarelli, descendenta unei familii nobile, iar împreună au avut şase copii.

Recent, revista Variety anunţa o nouă producţie cinematografică semnată de Ridley Scott, despre perioada de glorie a dinastiei Gucci şi influenţa acesteia în lumea modei.

Filmul se va numi “Gucci", iar Angelina Jolie este curtată pentru a juca rolul unei femei fatale din jurul dinastiei Gucci, Patrizia Reggiani. Aceasta a fost acuzată că şi-a ucis soţul Maurizio, după care a fost condamnată la 26 de ani în închisoare.

Casa Gucci a fost înfiinţată de Guccio Gucci, cel care a deschis un atelier de pielărie în 1904, transformat ulterior de fiul acestuia, Aldo, într-o afacere internaţională, cu magazine în toată lumea. I

mperiul Gucci s-a destrămat în 1988 şi în prezent, Gucci Group e deţinut de trustul francez Pinault-Printemps-Redoute (PPR).  

Roberto Gucci nu a renunţat la moştenirea numelui său celebru şi a creat în anul 1992 alături de soţie şi copii marca “House of Florence", pentru a păstra tradiţia.

La inaugurarea acestei mărci, Roberto Gucci declara “îmi iubesc patria. De aceea, nu am suportat ideea de a renunţa la experienţa şi valorile familiei mele în modă. Chiar dacă nu mai suntem proprietarii de drept ai mărcii GG, de valorile familiei nu se poate atinge nimeni."Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: