DESERT: Pannacotta cu fructe exotice

De Revista Unica pe 08 mai 2013

Invata sa prepari un desert delicios cu fructe exotice, dupa o reteta clasica de pannacotta.
Ingrediente:
120 ml lapte; un baton vanilie; 3 foi gelatină; 450 g iaurt grecesc (10% grăsime); 4 linguri miere; 2 ananaşi;
6 fructe ale pasiunii
Încearcă şi reţeta noastră de turnuleţe exotice
Fierbe laptele cu vanilia.
Înmoaie gelatina în apă rece, apoi dizolv-o în laptele cald.
Amestecă iaurtul cu laptele şi cu mierea, toarnă-l în şase boluri şi pune-le la rece 5 ore.Curăţă un ananas şi taie-l lamele circulare.
Tăvăleşte-le în zahăr-pudră şi prăjeşte-le la cuptor, pe hârtie de copt, până se caramelizează (o oră şi jumătate).
Când serveşti, decorează bolurile de pannacotta cu pulpă de fructul pasiunii, ananas proaspăt tăiat cubuleţe şi rondele de ananas caramelizat.

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite