Dennis Hopper vrea să divorţeze

De Unica.ro pe 02 februarie 2010

Actorul Dennis Hopper (73 de ani), care suferă de cancer în fază terminală, speră să divorţeze cât mai repede de soţia sa, Victoria Duffy (41 de ani), pentru ca aceasta să primească doar un sfert
din avere.

Potrivit tabloidului american „New York Post”, Hopper, care are mai puţin de o lună de trăit, e hotărât să nu moară înainte de a bloca drepturile partenerei sale din ultimii 14 ani la toată moştenirea.

Vedeta din „Easy Rider” (1969) şi „Catifeaua albastră” (1986) a înaintat actele de divorţ la scurt timp după ce a fost informat despre extinderea cancerului de la prostată la oase.

Şocanta situaţie a fost pusă de prietenii actorului pe seama „lăcomiei” nevestei acestuia. Un apropiat, citat de „NY Post”, declara: „Dennis mi-a zis: «Am muncit atât de mult ca să îi dau Victoriei tot ce îşi dorea, dar nu am făcut decât să-i alimentez apetitul pentru din ce în ce mai mult lux»”.

Aceeaşi sursă a dezvăluit că actorul e furios pentru că Victoria încearcă să rămână cu toată averea sa, deşi Hopper i-a dat deja un conac, diferite opere de artă şi o garderobă de rochii haute-couture.

Citeşte continuarea pe TVmania.ro!

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani