De ce trebuie să schimbi șuruburile de la yala ușii

Atunci când s-a mutat singură pentru prima dată, Mariana, o utilizatoare de Facebook, a primit ajutor din partea tatălui ei. Când a ajuns pentru prima dată în noua ei casă, acesta a venit cu o mașină de înșurubat, câteva șuruburi lungi și un sfat pe care Mariana îl consideră neprețuit.

Primul lucru pe care l-a făcut tatăl a fost să-i schimbe șuruburile prin care yala este prinsă de ușă. Femeia a ținut minte și de atunci a făcut același lucru în fiecare casă în care a stat. Acum a postat sfatul și pe pagina ei de Facebook.

”Tata mi-a dat acest sfat demult, atunci când m-am mutat în primul meu apartament. Chiar a venit și mi-a schimbat aceste șuruburi imediat ce m-am mutat.E un truc bun la care probabil nu v-ați gândit niciodată, dar e important pentru siguranța casei”, a scris Mariana.

Ea spune că majoritatea producătorilor de uși prind yala de foaia de ușă în șuruburi lungi de numai un centimetru, care cedează imediat dacă sunt lovite mai puternic. Sfatul femeii este să schimbăm aceste șuruburi cu unele foarte lungi, care să reziste chiar și la lovituri puternice.

Este un sfat bun mai ales pentru cei care locuiesc la casă, unde ușa poate fi lovită fără ca vecinii să audă zgomotul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: