De ce te părăsesc bărbații

Relațiile interumane sunt din ce în ce mai greu de întreținut. Relațiile romantice sunt aproape imposibil de legat și menținut. Dacă ai ajuns în stadiul în care nu știi ce greșești în relațiile cu bărbații din viața ta și de ce relațiile tale nu durează mai mult decât câteva luni poate ar trebui să faci o introspecție.

  1. Ai prea multe sentimente neexprimate

Câteodată relațiile te pot copleși. Amândoi ați investit multe sentimente. Dacă nu poți gestiona acele sentimente poți deveni anxioasă și îl poți îndepărta în loc să-l apropii.

  1. Ai așteptări prea mari

Ce se întâmplă cu cineva care nu poate atinge așteptările altcuiva? Cum te simțeai când părinții tăi nu erau mulțumiți de nota 9? Așa apare descurajarea și dezamăgirea. Partnerul tău realizează că nu este ceea ce cauți tu și își da seama că nu are ce să caute în viața ta.

  1. Vezi doar părțile negative

Ce crezi că îl face pe un bărbat să rămână lângă o femeie? Ce crezi că face un bărbat independent într-un bărbat de casă? Dragostea, aprecierea și devotamentul.  Dacă relația este una în care stresul și negativitatea domnesc atunci partenerul va începe să-și pună întrebarea de ce se află într-o relație toxică. Dacă un bărbat nu este adorat și apreciat ci este chiar criticat tot timpul, nu va rezista prea mult într-o relație.

  1. Nu consideri importantă partea fizică a relației

Intimitatea este un aspect foarte important al unei relații. Dacă nu poți sau nu știi să te dăruiești total, relația voastră nu va funcționa niciodată. Dacă ai anumite probleme cu intimitatea, mergi la un terapeut.

  1. Te gândești prea mult la viitor și uiți de prezent

Dacă ești genul de femeie care vorbește la prima întâlnire de câți copii își dorește, atunci nu faci decât să sperii bărbații.

  1. Nu faci sacrificii pentru relație

Nu vrei să renunți la timpul cu prietenii sau familia, la hobby-uri! Atunci orice bărbat va pleca de lângă tine. Majoritatea bărbaților sunt lipicioși și au nevoie de timp cu tine.

  1. Nu știi să îl apreciezi

Dacă ție îți place să fii adorată, gândește-te că și el are nevoie de aceleași lucruri. Nu râzi la glumele lui? Nu îl săruți înainte de culcare? Relația nu va fi de durată.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: