De ce să te fereşti de un Scorpion

De Corina Buhagiar pe 03 noiembrie 2009

Dacă nu eşti pregătită de o călătorie gen Divina Comedie, din Paradis şi până în Infern şi înapoi, fugi cât poţi de repede, fără să te uiţi în urmă.

Dacă faci greşeala să te uiţi, privirea lui hipnotică o să te paralizeze şi te vei trezi în plină partidă de sex, fără să-ţi mai aminteşti cum ai ajuns acolo.
Dacă până să-l cunoşti erai o femeie la locul ei, decentă şi cu principii morale, Scorpionul e în stare să ţi le spulbere, convertindu-te la credinţa „Eros şi Tanatos”. În scurt timp, o să îţi placă să faci dragoste legată şi-o să treci de la stilul urban-şic la hard-rock cu smokey eyes, ca să mai maschezi din cearcăne.


Nu-l întreba pe unde umblă. În 90% din cazuri a făcut sex pe undeva, în celelalte 10% a urzit intrigi sau planuri de răzbunare. Pe de altă parte, tu nici măcar să nu te uiţi la altul, dacă nu vrei să petreci următoarele 24 de ore într-un beci al Inchiziţiei.


E extremist, secretos şi se ghidează după principiul „totul sau nimic”. Nu ai nicio şansă să îl convingi să facă vreun compromis. Ori îl iei aşa cum e, ori o iei la goană.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"