De ce Meghan Markle se machiază singură

De Oana Savin pe 13 septembrie 2018
Noua ducesă de Sussex ar putea cu ușurință să se așeze pe un scaun, iar un profesionist să se ocupe de makeup-ul ei. Însă lucrurile nu stau chiar așa. Meghan preferă să se machieze singură.

Se simte mult mai confortabil dacă își face singură makeup-ul. Iubește machiajul și se pricepe la asta”, a declarat makeup artistul Daniel Martin, prieten al fostei actrițe, pentru People.

Se machiază singură. Nu este pretențioasă – doar încearcă să se aranjeze și să iasă pe ușă”, a completat el.

Citește și: Cum își tachina Prințesa Diana amantul, după ce acesta a părăsit-o

Martin, care a ajutat-o pe ducesă să arate perfect în ziua nunții, spune că stilul ei nu s-a schimbat prea mult în ultimii ani.

Îi place să aibă un ochi puternic, fruntea ei este mai bine definită acum. Dar este tot ea. Cel mult încearcă să experimenteze cu diferite tonuri și acum este mult mai bronzată va folosi culori mai calde. Dar nu este departe de tehnica ei, este strictă cu rutina ei”, a explicat makeup artistul.

Un lucru pe care nu o să-l vezi niciodată la Meghan? Buze îndrăznețe.

Singura dată când a folosit ruj roșu nu s-a simțit confortabil. Îi place să vorbească și nu este o persoană pretențioasă, așa că nu vrea să își facă griji despre nimic”, a mai spus Martin.

Citește și: Meghan Markle se pregătește să devină mamă?

Meghan va continua să se machieze singură și pe durata turneului de 16 zile în care va merge cu Prințul Harry.

Au atât de mult angajamente încât trebuie să rămâi la ceea ce știi și să te simți confortabil și încrezător”, a încheiat Daniel Martin, care a devenit un nume important în această industrie după ce a realizat machiajul pe care Meghan l-a purtat în ziua nunții cu Harry.

Sursă foto: Hepta

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite