De ce crede Hillary Clinton că a pierdut alegerile prezidențiale

Hillary Clinton a participat recent la Summitul Mondual al Femeilor, desfășurat la New York, unde a dezvăluit de ce crede că a pierdut alegerile prezidențiale din noiembrie 2016, în fața republicanului Donald Trump.

Citește și – Mesajul emoționant al lui Chelsea Clinton către mama ei

Fostul secretar de stat al SUA spune că misoginismul a jucat un rol important, iar în timp ce perspectiva alegerii primei femei în funcţia de preşedinte al SUA i-a animat pe unii americani, alții s-au simțit amenințați.

„Cu siguranţă, misoginismul a jucat un rol. Iar acest lucru trebuie să fie recunoscut”, a afirmat Hillary Clinton.

În cadrul discursului, fosta candidată democrată a vorbit, de asemenea, și despre atacurile SUA asupra Siriei. Hillary a explicat că nu înțelege „angajamentul administrației Trump de a răni atât de mulți oameni” și s-a declarat îngrijorată că drepturile femeilor în lume sunt în pericol, referindu-se la atacul cu arme chimice care a ucis zilele trecute 80 de civili în nordul Siriei.

„Acesta nu este doar un atac asupra mea și a campaniei mele, ci este un atac asupra țării noastre. Este vorba despre integritatea democrației noastre și despre siguranța noastră națională. Publicul merită să știe ceea ce s-a întâmplat pentru a preveni viitoarele atacuri asupra sistemelor noastre, inclusiv asupra sistemului electoral”, a declarat Hillary Cliton.

Citește și – Cele mai puternice femei influenceri din lume

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: