De 70 de ani, găsește mereu flori și cadouri la mormântul fratelui ei. Cine e străinul generos care face aceste lucruri

Ann Kear, o femeie în vârstă de 77 de ani din Marea Britanie, și-a pierdut fratele mai mare în urmă cu 70 de ani. Karl Smith avea doar 12 ani când a murit înecat în mare, în august 1947.

Ann avea șapte ani când a avut loc tragedia, iar de fiecare dată când se duce la cimitirul în care este îngropat Karl, femeia găsește mormântul fratelui său deja îngrjit. De 70 de ani, o persoană misterioasă lasă flori și poezii pe piatra funerară, sapă pământul din jur, plantează flori și aduce mici cadouri simbolice.

Timp de șapte decenii, Ann spune că nu a avut niciodată prilejul să îl cunoască pe străinul generos, deși a încercat în repetate rânduri să îi dea de urmă. Acum, însă, femeia a aflat, cu ajutorul unor jurnaliști britanici, cine a îngrijit mormântul fratelui ei în tot acest timp.

Este vorba despre Seymour – Westborough, un bătrânel în vârstă de 84 de ani, care era prieten cu Karl. Erau amândoi în acea tabără de vară pentru cercetași când a avut loc tragicul eveniment. În plus, Seymour a fost cel care a găsit trupul neînsuflețit al băiatului în apă.

Bărbatul a mai spus, de asemenea, că doamna Kear l-a căutat timp de atâția ani și nici măcar nu știa că bunul său prieten Karl avea o soră. Însă Ann Kear tot nu a reușit să afle cine scrie poeme pentru fratele său.

O investigație jurnalistică efectuată de BBC Stories a condus la găsirea lui Seymour – Westborough. Karl se afla într-o tabără de vară pentru cercetași la Golful Oxwich, în Țara Galilor, în august 1947, când s-a înecat și a fost îngropat la Biserica Sfânta Maria din Prestbury, Marea Britanie.

Ann Kear avea doar șapte ani când fratele ei a murit, iar în urmă cu doi ani și-a făcut publică dorința de a-l cunoaște pe cel care îngrijește mormântul fratelui ei. Astfel, BBC a demarat o investigație denumită „Străinul de la mormântul fratelui meu”.

Citește și – Ce a găsit o mamă la mormântul fiului său în ziua în care acesta ar fi împlinit vârsta de 1 an

Citește și – Și-a văzut iubitul în fața unui mormânt și apoi și-a dat seama de planul lui

Foto – Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: