“Dansul dragostei”, street dance-ul new yorkez 3D

Luke (Rick Malambri) este un orfan pentru care singurul lucru la fel de important ca street dance-ul, este să nu fie evacuat din adăpostul în care locuieşte acum, un depozit…
dărăpănat care oferă refugiu dansatorilor din întreaga lume. Dance crew-ul format de această familie de conjunctură este House of Pirates (Casă piraţilor), un grup extrem de talentat şi unit care şi-a propus să câştige supremaţia mondială.

Unindu-şi forţele cu Moose (Adam Sevani) şi Natalie (Sharni Vinson) un proaspăt “boboc” la NYU şi respectiv o dansatoare irezistibilă, noua trupă de dans se înscrie într-o competiţie cu o miză fabuloasă care le va schimba viaţa tuturor pt totdeauna.  
 
Universul intens al street dance-ului newyorkez prinde viaţă şi se metamorfozează total în mult aşteptata continuare a seriei de succes Step Up, o noua creaţie explozivă, acum în format 3D: Dansul Dragostei 3D / Step Up 3D.

Cu cei mai buni dansatori din lume, o coloană sonoră cu cele mai noi hituri semnate de: Flo Rida (feat. David Guetta), Trey Songz, Laza Morgan,  Estelle (feat. Kardinal Offishall) şi o poveste de dragoste pasională, producţia Step Up 3D, în regia lui John Chu,  va face senzaţie pe marile ecrane din România cu cele mai spectaculoase efecte 3D.

Filmul rulează din 3 septembrie la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: