Daniela Nane organizează workshop-uri de actorie

De Cristina Popa pe 26 aprilie 2010

Daniela Nane se face profesor pentru toţi adulţii şi copiii interesaţi de o alternativă creativă şi ludică de a petrece timpul liber şi totodată de a evada din cotidian…
… în cadrul unui workshop de actorie.  

„M-am hotărât să fac aceste cursuri pentru că mi se pare că majoritatea copiilor de azi petrec prea mult timp în faţa computerului sau a televizorului, pierzând timp preţios pentru dezvoltarea lor.

Mă gândeam de mult la cursuri care să le stimuleze copiilor capacitatea de  comunicare şi de interacţiune cu cei de vârsta lor, prin activităţi creative care să le lărgească orizontul cunoaşterii şi care să-i distreze,” a menţionat Daniela.

Deşi iniţial totul a pornit de la ideea de a oferi copiilor un curs antrenant şi util care să le stimuleze şi să le dezvolte imaginaţia, creativitatea şi personalitatea, actriţa a venit cu o propunere şi pentru adulţii dornici de o escapadă din rutina de zi cu zi.

„Apoi mi s-a spus că sunt şi adulţi care şi-ar dori să petreacă timp liber într-un mod care să-i apropie de arta teatrală, aşa încât am ales câteva lucruri care să le folosească în viaţa profesională şi, în acelaşi timp, care să le aducă buna dispoziţie şi bucurie.”

Actriţă a Teatrului Bulandra încă din 1995, Daniela Nane are o bogată experienţă în lucrul cu copiii, datorită orelor de actorie predate timp de un an la Scoala Genesis dar şi datorită implicârii în proiectele „World Vision”, „Sheherazade”, „Telefonul Copilului” sau „Unicef”.

Detalii cu privire la programa, taxele de înscriere şi orarul celor două tipuri de workshop găseşti pe site-ul www.danielanane.ro.

Foto: PR

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital