Dana Săvuică a făcut avort: „Regret și acum decizia luată”

De Mădălina Manole pe 02 aprilie 2018
Dana Săvuică a fost unul dintre cele mai de succes, dar și nonconformiste manechine pe care le-a avut România, însă s-a remarcat și grație talentului de care a dat dovadă ca realizatoare și prezentatoare de televiziune.

Dana Săvuică, în vârstă de 48 de ani, nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume și întotdeauna a dat dovadă de o sinceritate ieșită din comun cu care nu multe dive autohtone se pot lăuda. Prin urmare, vedeta a recunoscut și chiar a vorbit fără ocolișuri despre o decizie luată în urmă cu peste 20 de ani, decizie pe care și astăzi o regretă. Dana Săvuică a făcut o întrerupere de sarcină la vârsta de 23 de ani: “Am făcut un singur avort, imediat după nașterea copilului, și regret și acum decizia luată la cei 23 de ani pe care îi aveam” – a mărturisit cu sinceritate Dana Săvuică, conform Libertatea.

Un sex-simbol al vremurilor trecute, Dana Săvuică mai păstrează încă din calitățile fizice care au consacrat-o și care au făcut deliciul sexului tare, amintindu-ne, totodată, că vedeta s-a lăsat fotografiată nud într-o revistă dedicată bărbaților. Aflată în vacanță, Dana Săvuică ne surprinde cu imagini incitante din locații exotice, ba chiar cu poze în costum de baie.

Dana Savuica in costum de baie

Dana Săvuică a divorțat de Răzvan Stanciu în anul 2015, după un mariaj de 25 de ani. Cei doi au împreună o fată, pe Julie, în vârstă de 23 de ani.

Dana Savuica si fiica sa, Julie

Dana Săvuică alături de fiica sa, Julie

Citește și – Mihaela Rădulescu a făcut avort la 4 luni

Citește și – Anca Lungu este însărcinată pentru a doua oară. Cine este tatăl copilului

Sursă foto: Facebook

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite