Zeita frumusestii

De Unica.ro pe

Sa fii femeie inseamna sa inveti sa fii aroganta in suferinta, sa stii sa ranesti pentru a iti reaminti ca o poti face, sa te razbuni si sa iti para rau, sa ai dreptate si sa iti para rau de asta pentru ca cele mai teribile temeri ti se adeveresc, sa ai adevarul in mana si sa il bagi in buzunar, sa il ascunzi intr-un sertar mintindu-te ca asa nu o sa mai doara. Sa fii o doamna, o amanta, o mama, un copil, o fiica, o scorpie, orice este cazul pentru a simti ca esti femeie.

De multe ori m’i se intampla sa ma privesc in oglinda punandu’mi iar si iar intrebarea daca merita sa fii femeie, in cele din urma am gasit raspunsul la nedumerirea mea, si zic ca DA, merita sa fii femeie indiferent de cate dificultati si rautati a’m intalni in calea noastra, trebuie sa invatam sa iubim FEMEIA, caci iubind cunoastem parfumul destinului, descoperind FEMEIA. O femeie care se ridică atunci când cade şi nu se lasă zdrobită de urcuşuri şi coborâşuri. Aceasta este FEMEIA, Aceasta sunt eu, Acestea sunteţi voi, FEMEILE.

Sunt mandra ca sunt femeie ,fiindca imi pot permite sa fiu si sensibila si puternica,curajoasa sau tematoare!Femeia are stil şi eleganţă, iar pentru cei ce nu au cunoscut-o încă, niciodată nu este prea târziu. Este complicat sa descriu visul unei femei, insa una din arzatoarele mele dorinte este sa devin actrita, insa voi lasa timpul sa decida daca merita sau nu, sunt ferm convinsa ca toate se intampla la timpul lor .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO