Povestea mamei mele

De Unica.ro pe

Povestea mea de viata….inca nu a inceput. Inca ma consider un copil fericit. Insa stiu o alta poveste! Este povestea de viata a mamei mele, din care eu am invatat foarte multe.

Copilaria nu a fost una de care isi aminteste cu placere, adolescenta si-a petrecut-o muncind, iar tineretea alaturi de sot si de cei trei copii. Niciodata nu a avut pretentii si intotdeauna i-a pus pe cei de langa ea inaintea ei.

Insa din toate acestea, nu a uitat niciodata ca este femeie. Sacrificiul este cuvantul care o caracterizeaza, insa feminitate este cel care i se potriveste cel mai mult. Copiii au reprezentat prioritatea; ne-a oferit o educatie de casa, in jurul bunului simt si al celor mai inalte valori. A invatat din greselile ei si ne-a spus noua cum sa le evitam si ne-a spus ca cel mai important este sa avem sentimente. Ne-a vorbit despre dezamagiri, suferinte si regrete si ne-a dat sansa de a decide. Pe scurt, ne-a invatat care este drumul pe care trebuie sa mergem in viata. Dar intr-o zi a fost diagnosticata cu cancer de col uterin. Atunci a fost momentul de cumpana.

Noi, cei trei copii, aveam sa ii aratam tot ceea ce ne-a invatat si sa dam dovada de putere. Abia atunci am inteles de unde avea atata puetere de a merge mai departe. Abia atunci am inteles de ce de fiecare data cand ne vorbea avea zambetul pe buze. Noi eram refugiul ei.

Iar acum era randul nostru sa ii aratm puterea noastra. „Strategia” a funtionat pentru ca, desi a trecut prin momente de cumplita suferinta, a inteles ca mai are inca de ce sa se bucure, ca cei trei copii ai ei abia pleaca pe drumul vietii, iar ea mai are de stat alaturi de noi. Mai are sfaturi de dat, iar in viitor, nepoti de crescut. Am scis aceasta poveste pentru ca niciodata nu am indraznit sa ii spunem cat de mult apreciem tot ceea ce a facut si face pentru noi. Stie cat de mult o iubim, insa nu am stiut niciodata cum sa ii spunem ca este cel mai important om din viata noastra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro