Portret de femeie

De Unica.ro pe

Femeia e deosebita… e completa si complexa pentru ca in ea se gasesc toate anotimpurile.

In Ea e vara, in ea e toamna, uneori primavara si alteori iarna. Femeia din mine si din noi toate stie sa planga atunci cand o doare, fara sa fie prea mandra ca sa-si arate lacrimile… ea stie sa rada fara sa deranjeze si totusi sa fie fericita intr-o tacere doar a ei.

Femeia se daruieste… pentru ca ii place sa se dedice… sa se dedice partenerului, copiilor, sa se dedice parintilor atunci cand sunt in varsta si in nevoi… sa se dedice pe ea insasi vietii.

Sunt femeie, deci creez… sunt femeie, deci iubesc neconditionat… sunt femeie, deci stiu sa renunt la mine pentru cei din jurul meu, pentru ca inteleg ca renuntarea e conditia pentru dragostea autentica de care avem nevoie cu totii. Femeia viseaza. Viseaza pentru ea, dar viseaza si pentru cei din jurul ei.

Ea viseaza sa fie printesa, viseaza sa isi intalneasca printul, viseaza sa fie cea mai buna in ceea ca face si viseaza sa protejeze cea mai vulnerabila fiinta ce ia nastere chiar din pantecele ei. Ca sa straluceasca, ea are nevoie de o masura nesfarsita de dragoste, de o masura sincera de admiratie si apreciere si una mereu proaspata de intelegere.

Toate acestea inseamna pentru mine sa fiu femeie si ma simt o femeie binecuvantata pemtru ca sunt sotie, fiica si sora. Mai am un vis…sa stiu ce inseamna sa fiu mama.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro