Ochi de femeie

De Unica.ro pe

Ochi de sticla… scanteietori, magici… trup de felina, zambet fascinant… sa te privesti in oglinda sufletului tau… sa te simti femeie.

Sunt femeie cand ma ung cu mireasma cremei de corp, cand sub privirea barbatului iubit imi dezgolesc umarul si ma simt admirata ca Venus, cand alerg in adidasi si in cel mai larg tricou si ma simt libera, cand traiesc intens cele 3 ore in magazinul preferat, cand imi ating incet iubitul pe ochi, pe frunte si simt ca nu se mai satura, ca mereu vrea mai mult… mai mult… cand dimineata ma dau jos din pat si fericita, plina de viata, cant si dansez cu matura in timp ce in urma mea totul sclipeste de curatenie.

Sunt femeie cand o caldura arzatoare ma cuprinde la vederea unui copil mic, sunt femeie cand ard mancarea si cand ii pregatesc cele mai bune ciuperci celui ce ma iubeste ca femeie.

Sunt femeie cand in rochia cea rosie pasesc in dans la bratul iubitului meu, ascultand „Lady in red”, sunt femeie pentru ca plang, ca rad, ca iert, ca doresc, doresc intens… Scriind, sunt femeie, dormind, visand, sperand, mergand… culegand florile din mana vietii. Sunt femeie pentru ca nu ma mai satur de mine, de ceilalti, de bijuterii, haine, tratamente… sunt copil, adolescenta, erotica, ludica, serioasa, ingandurata, libera, vibranda, mereu in cautarea adevaratei mele feminitati.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro